.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Sunday, January 27, 2013

erk... same?!!

Tah mcmn tadi tergerak nk klik kt nama sorg fren kt fb. ekceli fren ni aku x kenal pun. fren di FB saje. aku klik pun disebabkan cover photo dia yg agak dasat... pastu tergatal lak tgn nk tgk kt album dia... tetibe je mcm sentap. erk... naper ek... dia jual same mcm ape yg aku jual... tu xde masalah... sbb seme org pun jual benda yg sama... tp naper ek... ade satu menu istimewa aku pun dia jual... dan ade item tu yg dia jual, dia buat bentuk yg same mcm yg aku jual.. hmmm... aku benci cara berniaga yg mcm ni. SANGAT TIDAK PROFESIONAL!

SERIUS! aku x suke peniru mcm ni. Aku penat2 pk idea tp dia sng2 je nk memplagiat idea aku. cisss bedebah sungguh! fren, perbuatan kamu sangat sangat sangat SANGAT HINA tau x? disgusting betul! geram. GRRRRRR!!!


tapi xpelah... marah setakat marah je la... x kisah pun kalau dia nk buat ape pun. cume meluat je dgn org yg nk yg senang je utk senang. xpe... semoga kami same2 berjaya nanti... peace yo!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...