.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, January 30, 2013

Baking nite!





Letihnye... mlm ni aku kena siapkan 1 blueberry cheesecake, 1 small chocolate moist cake, 1choc moist bday cake dan 2 brownies. Hoho... Mata dh mengantuk. Rahang dh mcm nk patah dah asyik menguap je. Tp masih lom boleh tido lagi. Rase mcm dh x tertahan dah ni. Adakah aku akan bertahan? atau adakan aku akan continue sok pg2 sblm subuh je?  Rase mcm dh nk tertutup mata ni. Harusss la aku sambung esok je keje2 ni seme. Tapi sblm tu nk update blog dulu....

Siang td a.k.a ptg smlm tibe2 aku dpt panggilan dari sekolah. Berderau darah. Apa agaknye yg berlaku kt kakak ni? Rupe2nye cikgu ckp kakak sakit pale. Nak balik. Dah berkejar lak aku ke skolah. Tinggal seme order. Tu yg mlm ni tibe2 keje berlambak ni. Balik amek dia, terus bwk dia g mkn. Rupe2nye dia xmkn yg berat2 dari pagi. Sbb tu sakit pale. Sian kakak.

Alamak... aku pun x tau la ape yg aku merapu. Dh baper kali terlelap sambil menulis entry ni. I think i'd better stop. See ya readers! Tgk sok luse kalau aku free aku menulis lagi kt blog usang nih. Last but not least, sok aku ade bt CREAMPUFF ngan PAI ROTI DAGING. Kalau ade yg nak leh bukak page Yummilicious.  Pastu PM ye. Byeeeeee!!!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...