.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, September 12, 2012

Mood yg rosak...

Aku x suruh pun dia belanje makan. Aku x ajak pun dia g makan kt luar. Aku dh penat2 masak utk dia. Mmg agak frust bile dia kate dia xsuke lauk tu. Ok fine. Maybe silap aku sbb msk lauk yg dia x suke. Then bile dia ajak mkn kt luar, aku layankan aje. Tp bile cara dia kt kedai mkn td seolah2 aku & ank2 mcm menyusahkan dia sbb order yg mahal2 buat aku betul2 dan bertmbh2 kecik ati. Aku menyesal sgt g mkn td. Kalau aku tau aku suh je dia bungkus & mkn kt umah sambil aku mkn lauk2 yg aku dh msk td. Duit dia pun xbyk abis dan lauk pun x membazir.

Keciknye ati aku. Rase pasni mcm mls je nk susah2 msk.... Sblm.ni dia xpnh pun cerewet dgn ape yg aku msk. Tah kenape gaknye lately dia mcm dh xnk mkn ape yg aku msk. Sedihnye....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...