.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Sunday, August 19, 2012

Salam lebaran...

Thn ni aku beraya kat rumah mertua kat kluang. Dan ni bermakna adik beradik aku yg lain beraya kt muar... Tanpa aku dpt join. That was so sad! Tuhan je yg tau hati ni. Cuba menggembirakan hati di tempat org even sbnrnye hati ni menangis nk beraya dgn adik beradik yg lain. :( Dengan kesihatan yg x baper ok ni membuatkan aku jd over-sensitive dgn persekitaran. Sket punye hal pun blh bt aku rase nk menangis.

Kalau la aku kt umah skang ni... Dgn selsema yg teruk ni.. Sure aku dpt berehat + tido kt dlm bilik menikmati ekon yg menyamankan tu. Tp kt sini xkn la aku nk tido je lak dlm bilik ekon. Malu la aku kan. So aku duk je la kt dpn ni dgn keadaan idung yg sgt2 x selesa. Laki aku dh kluar merayap ke kluang mall dgn ank2 - satu perbuatan yg mengarut aku rase bile hari raya pertama dh nk mengukur shopping complex pulak. Tp rasenye bile beraya kt sini tu je la aktiviti yg blh dibuat kot. Huhuhu..

Now ni bdn terase sgt lemah kesan dari 2 biji panadol soluble yg aku amek 3 jam lps. Letih bkn main lg tp selsema aku cume berkurg lbh kurg 1 peratus je dr tadi. Huh... Sgt kritikal selsema ni. Ni seme gara2 x tido disbbkan bt rainbow cake sambil sediakan persiapan raya la ni. Sedih sungguh!!!

Oklah. Ain dh panggil lak. Adios readers! Selamat hari raya aidilfitri! Maaf zahir & batin.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...