.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, July 23, 2012

x training, meeting. x meeting, training....

Asal bulan puase je training. Asal training je bulan puase. Bosan aku! Tingat mase dia mule2 tukar keje situ... sepjg bulan pose tu dia kena keje kt wangsa maju. Dah le sblm tu dia kena antar training kt taiping. Betapa tersiksanye aku mase tu. Kebetulan masa tu aku sakit. Batuk yg sgt kronik smpikan nk batuk pun terpakse bongkok menahan sakit. Tp aku gagahkan jugak sbb aku tau kalau aku tunjukkan yg aku sakit, aku kena g hospital & kena tahan wad. Sedangkan aku tau aku mmg x boleh masuk wad sbb xde saper yg ada utk uruskan ank2 & mumy aku. Aku tahankan jugak sakit aku demi membolehkan dia jalankan tugas dengan tenang. Last year pun bulan puase dia training gak. Tp x de la seteruk thn sblm tu. Tp bosan la jugak Dan tahun ni... arghhhh.. stress sungguh!!! DIA KENA G TRAINING LAGIIIII!!!! Tensennye!!! Rase nk tarik2 je rambut ni kasi putus!!!!

Sesungguhnye aku rase mcm nk nangis je bile memikirkan yg sok ptg dia dh nk bertolak ke KL... huwaaaaaaaaa!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...