.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Friday, July 6, 2012

syukur.....

Musim amek report card ank2! Bkn 1st time dlm idup aku pun sbb dulu adik kecik2 aku yg slalu g amek repord card dia pun. So xde la jakun sgt. Huhuhu... Tp agak berdebar bile ni kali pertama utk boboi (yg aku xpnh nmpk dia minat buku. Bt hwork pun nanges kan.) Dan ni jugak 1st time utk kakak yg dah masuk skolah betul (bkn tadika lg) dan dh mule menunjukkan kemerosotan dlm study dia.

UNEXPECTED!!! Aku xde bg high expectation pun kt diorg. Tp aku sgt2 terkejut & bersyukur dgn result diorg. Boboi dpt no 4 dgn 8A. Kakak lak dpt no 3 dgn result 1 B je utk subjek seni visual. Alhamdulillah... Satu peningkatan yg baik utk kakak. Dari no 28 turun no 18 dan last2 dpt no 3. Alhamdulillah...

Yg harunye aku dh terlepas janji ngan dia nk belikan dia tab yg murah2 kaloo dia dpt no 1 - 3. Haaa... Kan dah. Xpasal2 nk kena beli. Xpe lah. Janji result kakak mampu menyejukkan hati aku. Result boboi jugak. :)


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...