.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Sunday, July 8, 2012

old and new....

Sejak x jd lecturer lg ni aku rase hidup aku kurg stress. Kalau x sblm ni dahi ni sentiasa je berkerut. Me as a lecturer is really different than a real me. Sbg lecturer, aku seorg yg sgt tegas, always in character... I feel powerful cuz I can control people (my student). Now ni kdg2 aku rase diri kecik je (walau hakikatnye x sekecik mane). I am no one. Tp yg bagusnye aku rase hidup aku sgt tenang. Rase mcm "ok. This is life". It's ok. Wpun aku bkn lect lg, tegas ttp tegas. Essp with kiddos. If mama say NO, it really means NO. No argue! Hehe... Mcmn aku dgn student aku, mcm tu la aku dgn ank2. Reason dia same je. Aku nk diorg jadi org yg berguna, org yg ada knowledge, ada skills & abilities dan independant dlm segala hal. :)

Ok. Tibe2 rase rindu nk bt kelas. Hehehe...


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...