.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Thursday, February 23, 2012

:: unwell ::

Lately ni badan asyik x sihat jek... dh 2 hari bangun pagi badan ni sakit2.. mcm kena pukul pulak... ni pg ni muke rase sembap jek... mcm nk demam pun ye... kenape agaknye ek? last 2 weeks, asyik la migrain. Pastu mual2 nk muntah... apesal la aku ni. Nak kate pregnant x mungkin. Baru je abis piyed ari tu. kehkehkeh... ni 2-3 hari ni pulak rase mcm nk demam pun ye, nk kena selsema pun ye... byk tul penyakit aku ni kan...


masa tgh cari gmbr org demam terjumpe lak artikel pasal demam ni kt blog org ni.. menarik... tersentuh lak ngan salah satu point dia ttg demam... DEMAM ITU PENGHAPUS DOSA... hmmm... terase kerdil pulak. Maybe segala penyakit kecik2 yg dtg ni utk hapus dosa2 kecik aku kan... xpelah.. x jadik merungut.. bersyukur atas apa yg telah diberi oleh Allah SWT... kalo nk bace pasal artikel demam dari penulis ni leh klik kat sini ---> tentang demam

Ekceli, mmg xleh dinafikan yg lately ni mmg aku bz sgt2... byk betul order yang nk disiapkan... syukur Alhamdulillah... Allah x tambah rezeki aku kt cosmo, tp Allah beri rezeki dari sumber lain. Syukur..... Semoga rezeki aku lebih murah lagi selepas ni.... :)

4 comments:

Ibu Darwisy said...

get well soon kakak..

Puan Olynn said...

TQ CT... :)

:::c!k mUda atiQa::: said...

semoga pn olynn cepat sembut n dapat menghadapi dugaan yg mendatang...!!!

"Allah tidak membebankan seseorang melainkan dengan kesanggupannya.." ~ al-Baqarah:286

Puan Olynn said...

TQ atie.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...