.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, December 19, 2011

Jalan-jalan @ Jusco Bandaraya Melaka....

Disebabkan terlalu sibuk, lame betul blog ni terbiar...

so, hari ni aku nk kemas sket2 biar kurang sket sawangnye... hehhehe...

10 December ari tu bwk budak2 jalan2 kat melaka... plan asalnye nk bwk diorg seme g zoo... tp malangnye cuaca tak mengizinkan. ujan la pulak... so, sbg alternatifnye, bwk la diorg jalan2 kat Jusco Bandaraya Melaka jek... Meh kite layan gambar je ye...

OTW Muar-Melaka... spt biase, ain mmg duk atas riba jek kejenye... mmg dia xkn nak duk tmpt lain punye...




Kitorg g umh kakak aku dulu... sbb nk anto mumy. dia x larat nk jalan2... sampai sane si camin nk ikut lak... so, bawak skali. niat ati nk bawak fasya... tp papa dia x bagi la pulak... sampai jusco, terus kpd niat utama, bwk budak2 g main2....







Pastu bawak diorg kuar jap kat taman ape tah name dia kat luar Jusco tu....




Singgah jap kat Daiso. Beli 3 barang jek....

Then sblm balik belikan budak2 ni donut kat JCo... ekceli ni cume sebahagian jek dari donut2 yg dibeli... hehehe....

Kitorg balik kul 8 lbh... hehehe... sian mumy....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...