.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, November 21, 2011

putih oh putih....

Yesss!!! Smlm dpt pow laki aku beli kasut baru... hehehe... mcm biase, suamiku yg sgt2 pemurah tu akan belikan aku 2 pasang kasut... dan mcm biase jugak... pilihan aku mestilah yg kaler PUTIH a.k.a WHITE. Aku mmg giler sgt ngan kasut / sandal / wedges putih... shantekkkkk!!!

aku x de la beli sandal2 yg mahal2. aku x kesah pun. asalkan cantik kat mata aku, aku beli jek. nasib la kalo terkena yg mahal kan. tp nasib baik smlm aku cume ajak laki aku g kat butik VERN jek... so, dpt la aku beli 2 sandal. kalo x sure dpt 1 jek.... ;)

Tgk... shantek x? ni wedges putih baru aku...


murah jek... x sampai seratus pun. aku ni bknnye kaki shopping pun. lagi2 di saat2 financial aku & laki aku tgh genting mcm skang ni... so, berbelanja cume ikut kemampuan saje... xde lagi brg2 branded ye olynn! tunggu laki aku ade rezeki lebih nanti baru la blh start balik aktiviti shopping menyopping cam dulu.... hehehe...

ekceli this is my THIRD WHITE WEDGES... sblm ni aku pnh ada 2 white wedges yg aku beli kt tmpt yg same gak... white sandals jgn citer la... mmg byk... tp seme dh arwah ye. sbb aku ni jenis kalo aku suke kasut tu, aku akan pakai smpi koyak. smpi dh x boleh pakai, baru aku beli yg lain... hehehhe.... haa... yg ni arwah wedges2 putih kesayanganku dulu...



shantek x ? hehehe...

tp smlm aku dh memecahkan tradisi... aku dh terbeli sandal kaler itam. flat lak tu. tp ok la... nk menggantikan sandal adidas aku yg dh 2 thn x berganti....


ok... sekian sahaja ttg kasut saya... hahahhaha.... wah! hari ni aku g opis pakai wedges baru.... :)
TQ PAPA! AI LEBIU!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...