.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Thursday, November 10, 2011

Apabila berada dalam keadaan separa sedar.....

Ngantuknye ptg ni... tah kenape sampaikan leh tertido sambil duduk.... Sgt sgt sgt sgt sgt mengantuk! Lately ni aku rase penat sgt. Biasanya mata ni leh bertahan smpi kul 1 pg.... tp dh 2-3 hari ni kul 10 aku dh ngantuk... tgk tv siap terlelap kt sofa sambil duduk...

Sebenarnye aku rase life aku skang ni sgt memenatkan. :( sejak xde maid, aku rase penat sgt. kdg2 aku rase mcm aku lak maid kt umah tu. bile maid xde, aku lak yg dilayan mcm maid. seme nk harapkan aku. benda kecik pun nk harapkan aku. Penatnye rase bdn ni... 

Pnh bincang2 kt laki aku, bincang ngan mumy pasal nk amek maid lain. Tp last2 x jadik pun. Sbb bile pk2  balik... ank2 aku pun dh bsr. Lain la kalau ade baby ke nanti kan... 

Hurmm... berckp pasal baby.... ramai betul insan2 terdekat aku yg bakal nk bersalin x lame lagi. Kakak tersayang, lia, zai, aida.... Dlm hati ni sbnrnye ade terbit sket... sikit jek... x byk... ade sket rase cemburu... teringinnye nk ade baby baru. Membuak2 rase dlm  hati ni. Tp ape kan daya. Aku sedar.... keadaan skang sgt2 x mengizinkan utk aku pregnant, apetah lg bersalin. Sedeynye.... :( Nak je aku kidnap baby2 diorg ni seme bile lahir nanti... Kalau la ade yg berbesar hati nk bg ank dia kat aku kan best. I love babies! Bau dia, kecomelan dia, saiz dia, kehalusan kulit dia... ohmai... aku suke sgt! Nk je rasenye aku peluk kuat2 mane2 baby yg aku jumpe. Hehehe...

Tahape yg aku membebel aku pun x tau. Xde pengisian langsung post kali ni. Merapu2... Sori la ye. Aku tgh ngantuk.... huhuhu....

Adios readers! Mau  bace gosip kt ohBulan! jap... hehehe... diorg ni sibuk bercerita pasal si zarina ank puntianak tu... mau tgk sat.... Bye!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...