.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, March 21, 2011

Terima kasih Cinta!

What a lucky month! Alhamdulillah bln ni laki aku dpt bonus... Dan sebagai habuannye, dia offer aku utk pilih salah satu dari 2 gadget... DSLR camera atau NETBOOK.... ohmai... susahnye nk bt keputusan.... stlh riki2 kat kedai komputer dan kedai kamera.... stlh puas aku test gadget diorg... akhirnye aku bt keputusan... aku pilih netbook.... dan netbook pilihan aku ialah Sony VAIO Y series... yiehaaaa!!! Impian aku sekian lame... slalu tgk je org pakai vaio... syukur... akhirnye impian aku tercapai... Terima kasih cinta!



Sebenarnye aku x mengharapkan hadiah mahal2 mcm ni... rase bersalah sbb aku tau... bkn sng nk cari duit... tp laki aku ckp... hadiah ni adalah tanda penghargaan dia atas pengorbanan aku selame dia keje jauh ni... sob... sob... terharu akak....

owh sungguh touching kate2 laki aku ni.... xsangke dia hargai segala ape yg aku bt utk keluarga selama ni dgn cara yg agak mahal mcm ni.... walau apepun, aku terime dgn hati yg terbuke... (opkos la terbuke kan... VAIO... xkn nk tertutup lak. rugi u! hehehe...)


dear papa...
TQ very much! I really feel appreciated... I luv u very very very tight (sayang kamoo ketat2!!!) Semoga thn dpn papa dpt bonus triple dari skang.... leh dpt hadiah mcm2 lg.... ;p

9 comments:

Shiela Firdaus said...

nak jugak papap pelisssssss!

Shiela Firdaus said...

**papa laaa..apasal jadi papap tu!!

Cik Kamoo said...

bestnya kalau dpt camnie jugak...huhu

Puan Olynn said...

Papap tu same x ngan babab? Hahaha!!! Shiela, jgn mintak kt papa. G mintak kt baba sane...

Cik kamoo... Mintak papa kamu lah. Hehe

Farah Shamsudin said...

best2..!!

Mama Kyra said...

seronok kn..rs dihargai..

cik sue said...

bestnya kata2 dia tu...sy pun dpt gak tp hadiah anniversary...huhhuhuhu~~

Puan Olynn said...

best2

AkmaFaizal said...

bestnyee dapat hadiah mahal..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...