.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Thursday, March 3, 2011

Contest --------> Jangan Pandang Camera!!

OK... sbnrnye ni satu contest... kena tag oleh empunye blog Cerita Tina. Sbnrnye blur lg pasal contest ni... sbb kalo contest, ape hadiahnye ek tina? hehehe... pape pun join je lah...



Syarat-Syarat :
1. Jadi FOLLOWER blog INI.

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini (http://complicatedzone.blogspot.com/2011/02/contest-jangan-pandang-camera.html)
4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Klik pada gambar di atas dan tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry tersebut.


Well... ni la gmbr aku.... even ada yg pandang kamera, yg penting mak x pandang nok! hehe... (mak yg tudung biru muda tu...)



and now is the time to tag people... 
the nominees goes to.... (drum roll)...


Tahniah kerana anda telah terpilih utk memanjang2 kan contest ini... muahhhh!!!

3 comments:

Tina Othman said...

hehehe ye sila² masuk contest yea..hadiahnya tina pun tak tau :)

Puan Olynn said...

hahaha... tu la... janji masuk...

Pijot said...

aiyohhh.... baru bc lorrrr.... suda kna tag... kojap ehhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...