.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, February 16, 2011

Get well soon, Qaisarah Irdina!

Mesti seme tertanye2 saper Qaisarah Irdina atau Sarah....

Actually sy x pnh kenal wanita ni dari dekat... tp jauh di sudut hati sy, sy mengagumi dia disbbkan pengaruh dia yg cukup kuat di FB. Dia seorg yg sgt rajin bertukar status di FB... dan disebabkan sikap dia tu, saye rase terlalu dkt dgn dia walaupun xpnh bersua muka. Dan rasa sayang sbg sahabat tu wujud dlm hati sy. Pelik kan... x pnh jumpe tp sy terasa dkt dgn dia dan ank2 dia... tu lah dia Shiela Firdaus atau Shiela Jefry....

Dan Sarah... puteri shiela yg comel... sdg bertarung nyawa skarang ni di hospital disebabkan pneumonia - sakit yg same mcm mumy. Sy dpt bayangkan perasaan shiela mcmn.... Tuhan... semoga Kau beri kekuatan kpd sahabatku ini... dan Tuhan... semoga Kau pulihkan dan beri peluang kepada Sarah Irdina utk terus bersama-sama ibu, ayah dan adik beradiknya yg lain.... Kau ringankanlah penyakitnya ya Allah... dia terlalu muda utk lalui semua kesakitan itu.... :'(

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...