.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, February 7, 2011

Cuti panjang yg sgt bz.... Syukran...

Cuti raye cine kali ni aku sgt2 bz. Mumy masih x pulih sepenuhnya. Jadi tugas masak memasak mmg turun ke aku la jawabnye. Dh jadi tradisi tiap2 thn mumy akan hantar makanan ke rumah Uncle Tan sebelah bile tibe raye cine. Menu dia : nasi minyak, ayam masak merah, dalca ngan pencuk. Dan thn ni... aku menyahut cabaran utk masak seme2 tu... cewah. Atas guide dari mumy dan bantuan boi & pudin, aku berjaya menyiapkan seme juadah tu... hehehe... nk tgk hasilnye nanti aku upload kt blog Yummilicious je lah....

Bulan februari ni alhamdulillah mmg bulan rezeki buat aku.... Byk betul tempahan yg aku terima. Alhamdulillah... Maybe sbb musim "mengawan" ni kan... ramai yg kawen segala... hehehhe... Yg untungnye org2 mcm aku la ni... Best la korg ni.. len kali kawen la beramai2 lg ye... hehehe...

Dh lah... xde yg menarik nk dishare... (sbnrnye masih lg rase janggal sbb dh lame sgt meninggalkan aktiviti blogging nih... ;p)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...