.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, October 5, 2009

Ini bukan rungutan. Ini cuma luahan perasaan...

Dah lame sgt x update blog ni. Sejak aktif berFB, aku mcm dh lupe lak kewujudan blog ni.... huhu... berantu tul la FB ni...

Sejak dady sakit, idup aku terase bz nye. Byk gak tugas dady yg aku kena amek aleh. Mumy lak umpama fungsi main() dlm C++ yang mengandungi gelung infiniti dengan arahan berstruktur jujukan di dalamnye... (cewah... saper x phm sila masuk kelas prog & prob solving aku... hahaha) Semua arahan perlu dilakukan tanpa GAGAL. Takde istilah sintax error kat sini. Aku rase sikit penat... tp ada sikit bangga kt dlm hati ni. At least aku dpt balas jasa mumy & dady walaupun dlm bentuk yg x seberapa ni. Walaupun aku tau, pengorbanan aku ni xpnh dianggap pengorbanan pun oleh tn punye diri, aku tetap puas hati. Aku tau aku ank yg paling x blh nk dibanggakan dari segi material & wang ringgit. Tp sekurang2nye aku dapat jaga mumy & dady masa dia sakit mcm ni... sbb aku je yg ada kat muar & dekat dgn mumy dady...

Xde niat dlm hati ni utk merungut atas ape yg dh dibuat... cume nk meluahkan perasaan je... Semoga mumy dady tau betapa aku sayangkan diorg & sanggup bt ape saje utk diorg....

Semoga dady cepat sembuh... Kitorg adik beradik risau sgt bile dady sakit mcm ni.... Doa yg x terhingga dari ank2, menantu2 & cucu2 dady..... Panjangkan lah umur mumy & dady... Semoga Allah memberi kesempatan kepada kami adik beradik utk balas jasa mumy dady sepuas2 dan secukup2nya....

We luv both of u very much!!!

2 comments:

Puan Olynn said...

Dady dah pun pergi meninggalkan kite semua buat selama-lamanya... Tanpa puas aku & adik beradik lain balas jasa dia... Semoga roh dady dicucuri rahmatNya... We luv u dady... and we miss u very much... Xde saper dpt ganti tmpt dady dlm dunia ni... Al-Fatihah...

Puan Olynn said...

Visit my mobile blog for more post on this... http://olynnmobile.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...