.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, June 23, 2009

Happy Birthday Boboi !!!

Hari ni b'day putera aku yg ke 2 tahun. Alhamdulillah... dh besar dh dia...

Boboi,
Happy Birthday, sayang ! Semoga Boboi jadik anak yang baik untuk mama & papa, adik yang baik untuk Kakak dan abang yang baik untuk Baby Ain... Mama & Papa sentiasa doakan yang terbaik untuk Boboi... We luv u sooooo much!!!!

** Happy b'day jugak kat Lock, Baby & Mak Pah... hehe... ramai tul berkongsi bday ari ni...

Saturday, June 6, 2009

Hari ke 42


Bosannye. Lg 2 hari je nk abis pantang. Tp rase mcm 2 bln. Aku dh rimas pakai kain batik dgn stokin ni. Dgn dahi b'pilis, rambut siput tinggi2. Tensen tul. Yg best time b'tungku dgn berurut je. Sdp sket rase bdn ni. Bersalin kali ni, tiap2 hari aku berurut. Start dr hari ke 3 smpi hari ke 44 nanti. Hasil dia, aku cpt sihat walaupun mkn xbp nk pantang. Aku blh uruskan bdk2. Xpyh harapkan saper2. Alhamdulillah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...