.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, January 28, 2009

Cute !!!

Ari tu jumpe satu website yg jual t-shirt yang kiut2. Name dia talking t-shirt... try la bukak website ni..




Laki aku tensen jek bile aku kate aku nk beli t-shirt ni... hehe... ala... pedulik hape aku... lps bersalin nanti aku ingat nk beli t-shirt ni & nk pakai time kuar ngan dia... huhuhu....




Ye la... daripada aku beli yang ni & jalan ngan dia.... kompem dia xnk diri sebelah kiri aku nanti...




Haa... yg ni pulak... mcm kiut jek ayat dia... student aku mesti 100% setuju ngan statement nih...




Sunday, January 25, 2009

Happy bday kakak!


Kalau ikut kalendar cine, ari ni bday kakak. Masih jelas t'byg detik lahir'n kakak. Mama will always luv u kakak. Jd ank yg baik ye syg..

Tuesday, January 6, 2009

Final exam 0908


Aku tgh jg exam. Bosan giler. Aku dh main game. Masih rase bosan. Origami pun dh bt. Bosan gak. Bdk2 ni pun jwb lmbt sgt. Dh nk tanggal rahang aku asyik menguap je. Bosan tul. Rase mcm nk tido je. Mate ni berat tul. Huarghhh.. Ngantuk!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...