.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Saturday, December 12, 2009

Aku rindu Dady...

Hari ni genap 51 hari arwah dady pergi... Hati ni xde sedetik pun lupekan dady. Senyum dady yg terakhir masih jelas kat ruang mata aku ni... Rindunye hati ni hanya Allah yang tau... Sedihnye... sesak rase dada ni bile teringatkan arwah... Ya Allah Ya Tuhanku... Aku rindukan dady sangat2... Walaupun dh 33 tahun aku hidup dlm dunia ni... Aku masih perlukan dady dlm hidup aku... Kadang2 terasa mcm dady pergi bersama2 dgn semangat aku skali... Belum puas lagi aku balas jasa Dady....

Tuhan... tabahkan hati aku... kuatkan semangat aku supaya aku boleh teruskan tanggungjawab dady untuk menjaga mumy selagi ada hayat dia.... Aku nk jg mumy puas2... aku nk balas jasa dia puas2... Aku xnk menyesal lagi... :(

Semoga Allah cucuri rahmat ke atas roh arwah Dady... dan semoga rohnya ditempatkan di kalangan mereka yang soleh... Aku akan sentiasa berdoa dan mengaji untuk arwah selagi ada hayat aku... Insyaallah...

Thursday, October 29, 2009

Semangat yg hilang..


Ni gmbr terakhir dady yg dpt aku amek. Gmbr ni mase kt hospital pantai sblm scan jantung dady. Dr kate jantung dady cume t'sumbat sket je. Xperlu operation. Ingat bln dpn nk bwk jg dady ke ijn. Tp xsmpt.. Allah lbh menyayangi dady. Dady pergi dgn tenang tanpa sebrg pesan pun utk org2 t'syg yg tinggal kt dunia ni. Hari ni genap 6 hari dady pergi. Aku spt org yg hilang semangat. Mcm xblh nk terima kenyataan yg dady dh pergi bt selamanye. Kesal sbb xpnh bgtau dady betapa aku syg dan mengagumi dady semasa hayat dia. Kesal sbb xluangkan lbh mase utk dady.. Terase hidup ni kosong. Hanya Allah yg tau betapa hati ni menangis rindukan dady.. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh dady.. Amin..

Monday, October 5, 2009

Ini bukan rungutan. Ini cuma luahan perasaan...

Dah lame sgt x update blog ni. Sejak aktif berFB, aku mcm dh lupe lak kewujudan blog ni.... huhu... berantu tul la FB ni...

Sejak dady sakit, idup aku terase bz nye. Byk gak tugas dady yg aku kena amek aleh. Mumy lak umpama fungsi main() dlm C++ yang mengandungi gelung infiniti dengan arahan berstruktur jujukan di dalamnye... (cewah... saper x phm sila masuk kelas prog & prob solving aku... hahaha) Semua arahan perlu dilakukan tanpa GAGAL. Takde istilah sintax error kat sini. Aku rase sikit penat... tp ada sikit bangga kt dlm hati ni. At least aku dpt balas jasa mumy & dady walaupun dlm bentuk yg x seberapa ni. Walaupun aku tau, pengorbanan aku ni xpnh dianggap pengorbanan pun oleh tn punye diri, aku tetap puas hati. Aku tau aku ank yg paling x blh nk dibanggakan dari segi material & wang ringgit. Tp sekurang2nye aku dapat jaga mumy & dady masa dia sakit mcm ni... sbb aku je yg ada kat muar & dekat dgn mumy dady...

Xde niat dlm hati ni utk merungut atas ape yg dh dibuat... cume nk meluahkan perasaan je... Semoga mumy dady tau betapa aku sayangkan diorg & sanggup bt ape saje utk diorg....

Semoga dady cepat sembuh... Kitorg adik beradik risau sgt bile dady sakit mcm ni.... Doa yg x terhingga dari ank2, menantu2 & cucu2 dady..... Panjangkan lah umur mumy & dady... Semoga Allah memberi kesempatan kepada kami adik beradik utk balas jasa mumy dady sepuas2 dan secukup2nya....

We luv both of u very much!!!

Thursday, September 3, 2009

Kaunter demam yg kosong w'pun dh kul 2.18pm


Ain demam sejak smlm. Dh bwk g klinik. Suhu smlm 38 darjah celcius. Pg td dh ok. Tibe2 t'hari time aku nk g keje aku rase bdn dia pns sgt. Bile check dh 39.6. Terus call laki aku n bwk ain g hospital. Skali smpi hospital diorg xlayan. Hangin tul aku. Dia suh aku tunggu kul 2. Dia xnmpk gaknye muke bb aku dh merah. Tp xpe. Aku tunggu gak. Tp smpi skang ni masih lg xde saper yg nk check. Dh 2.24 dh. Bongok punye hospital!

Tuesday, August 25, 2009

Kepada semua perokok di Malaysia....

Husband aku x merokok, bapak aku x merokok, adik aku x merokok, anak lelaki aku lg la x merokok...

Tp aku tau, ramai org yg dia atau ahli keluarga dia merokok...

So, benda ni aku tujukan khas utk korang/diorg seme....

Sunday, August 23, 2009

Spiderman haku


Mcm biase.. Bile kena jg exam, mulela aku menulis kt dlm blog ni. Hari ni hari ahad. Tp aku kena jg exam. Bosan tul. Tp ok la. Dpt lari jap dr keadaan yg kelam kabut kt umh tu. Byk sgt perkara yg xdijangka berlaku smpikan otak aku rase tepu. Hopefully seme akan back to normal xlame lg...
So far, projek kuih tart nenas aku b'jln lancar. Tqvm to uncle mat sbb order 80 mini pack + 3 relugar pack tart nenas aku. Tq gak kt family n kwn2 lain yg support n beli. (Nonie, leily, ros, pakcik mamat, jean dll). Murah rezeki aku thn ni berkat sokongan kwn2 n family. Tq sgt2!!

Thursday, August 20, 2009

Jg exam lg..


Hari ni jg exam lg. Sorg2 lak tu. Mcm biase, kena pakai mask. Aduh.. Lemas tul. Ngantuk lak tu. Bosannye..
Smlm aku g jb. Temankan laki aku g interview kt danga city mall. Jawatan retail mngr n gaji yg dia offer pun blh thn lumayan la. Tp yg xbestnye laki aku kate mase kt sana dia tgk most of the staff nk berenti keje. Ada yg dh berenti pun. Tanye punye tanye rupenye diorg xthn dgn perangai bos baru. Haru betul. Dh keje best, gaji best, env lak xbest. Tp kalau dpt situ rasenye laki aku terima gak kot. Saper nk tolak gaji yg lbh 1500 dr gaji skang? Kalau kire pressure, kt sini lg pressure. Gaji x setaraf dgn workload. Weekend kena keje. Public holiday xleh cuti. Keje cam kuli batak. Sian aku tgk. Aku doa byk2 supaya laki aku dpt keje tu.. Aminn..

Tuesday, August 18, 2009

Sdpnye curry seafood laksa (entry xde kena mengena ngan tajuk)


Hari ni jg exam. Seme org kena pakai face mask. Sesak nafas la pulak. Dh le kelas ni panas. Aircond ada 2 pun spesis yg tgh tunggu ajal. Siap bwk masuk 2 kipas lg. Migrain dibtnye panas2 cani. Ngantuk jgn citer la. Nk tanggal dh rahang ni asyik menguap je. Bile la nk abis exam ni.. Siksa.

Wednesday, August 12, 2009

Bisnes Raye

Tibe2 thn ni rase cam nk bisnes kuih raye la pulak. Sebagai permulaan, aku pilih kuih tart nenas resepi mak aku utk dijual. Sbb ape kuih tart mak aku ? Sbb aku rase (ke aku prasan?) kuih tart mak aku yg paling best dlm dunia... huhu... (ke sbb aku x pnh beli kuih tart org lain seumur hidup aku kot... hehe). Tp mmg betul... kuih tart mak aku spesel sket rase dia. Kalau x caye, try la beli thn ni. Gerenti puas ati.

So, kat sini, aku nk promote la sket kuih tart nenas mak aku tu... kawan2 sekelian, kalau sudi tlg la support yek... TQ.

Ada 2 pakej (pakej ke ?)

1. Regular
Dlm dia ada 54 biji. Harga yang aku jual, RM20. Tp harga kawan2 aku bg RM18 jek.



2. Mini
Dlm dia ada 30 biji jek. Market price RM12. Tp harga kawan2 RM11 jek. (sesuai utk saper2 yg baru nak try test kuih mak aku thn ni)



Ni harga kawan2 je tau. Jgn la citer kat org lain kite jual harga camtu. So, saper2 yg nk order tu, leh la bgtau kat aku sblm ujung bulan Ogos ni kalau blh... leh la kitorg bt cpt2 kuih tu...

Lg satu... kalau nk tlg promote kat org lain pun blh... aku tetap bg harga yg kat atas tu... nanti kalau korang nk jual ikut market price ke terpulang la yek...

Sekian, time kaseh...

Friday, July 24, 2009

Nurul Ain Nabila

Si puteri kecik ni pantang diagah... lebar jek mulut dia senyum..

Mcm x sesuai je aku tgk dia pakai pink... sbb muke dia cam lelaki kot... hehe...





Angkasawan Malaysia

Hua hua hua... lawak la dik....


Mama : Eh.. baru balik dari planet mane tu boboi ?
Boboi : Planet zargus la ma....

Huhuhu... mcm citer otomen pun ye jugak...






Monday, July 13, 2009

Honey strawberry cherry blossom

Kau takkan percaya... kau selalu di hati...
Haruskah ku menangis... untuk menyatakan yang sesungguhnya...
KAU LAH SEGALANYA UNTUKKU...
Kau lah curahan hati ini...

Untuk anak-anak mama,
MAMA SAYANG KAMU.... always and forever.... Muaahhhhh!!!!

Tuesday, June 23, 2009

Happy Birthday Boboi !!!

Hari ni b'day putera aku yg ke 2 tahun. Alhamdulillah... dh besar dh dia...

Boboi,
Happy Birthday, sayang ! Semoga Boboi jadik anak yang baik untuk mama & papa, adik yang baik untuk Kakak dan abang yang baik untuk Baby Ain... Mama & Papa sentiasa doakan yang terbaik untuk Boboi... We luv u sooooo much!!!!

** Happy b'day jugak kat Lock, Baby & Mak Pah... hehe... ramai tul berkongsi bday ari ni...

Saturday, June 6, 2009

Hari ke 42


Bosannye. Lg 2 hari je nk abis pantang. Tp rase mcm 2 bln. Aku dh rimas pakai kain batik dgn stokin ni. Dgn dahi b'pilis, rambut siput tinggi2. Tensen tul. Yg best time b'tungku dgn berurut je. Sdp sket rase bdn ni. Bersalin kali ni, tiap2 hari aku berurut. Start dr hari ke 3 smpi hari ke 44 nanti. Hasil dia, aku cpt sihat walaupun mkn xbp nk pantang. Aku blh uruskan bdk2. Xpyh harapkan saper2. Alhamdulillah...

Monday, May 25, 2009

Demam


Hari ni genap 30 hari aku b'pantang. Tah mcmn ari ni aku blh demam pulak. Bdn ni mcm dicucuk2 dgn jarum. Dgn bengkak susu lg. Tuhan je yg tau mcmn aku hadapi dugaan yg 1 ni. Aku penat maybe. Tiap2 hari aku urus'n bdk2 ni. Laki aku lak patut'y cuti, sibuk nk keje. Baru ingat hari ni dpt rest. Xpelah.. Nmpk'y dia lbh penting'n keje dia dr kesihatan aku.. :-(

Tuesday, May 19, 2009

Hari ke 24


Aku dh mule bosan. Ada lg 20 hari utk aku lalui. Lame tu. Aku dh bosan mkn lauk pauk org pantang yg xpds langsung tu. Aku dh mual nk telan biskut dgn air milo je bile perut ni rase lapar. Aku dh bosan pakai param, pilis, bengkung, stokin, kain batik. Boring dh asyik duk umh tgk drama b'siri yg mmg aku xblh blah bak kate bdk2 ni, ngadap internet smpi sengal rase otak ni, menunggu laki aku blk keje sejak dr tgh hari wpun dia blk ptg sbb mase tu aku dh xde benda nk bt.. Arghh.. Tensennye! Tp aku kena gak lalui seme ni. Semoga aku tabah..

Sunday, May 17, 2009

3 minggu


Ni la rupe nurul ain skang. Ari ni genap 3 minggu umur dia. Dh mule nmpk sket muke ppuan. Aku lak br 3 minggu b'pantang tp rase mcm dh 3 bulan. B'pantang kali ni kebanyakannye aku bt sniri kecuali masak n urut bdn sblh pg je org bt'n. Ptg aku sapu minyak atau param sendiri je. Bdk 2 org tu pun aku uruskan sniri. Cebok berak, mandi. Time laki aku xkeje, dia tlg. Tp time dia xde, aku bt je sniri. Mls nk susahkan saper2 lg. Biar la aku penat pun. Walau bentan skalipun aku akan bt sniri. Ala.. Dh ank ketiga. Xkan nk manjekan diri lg. Ye x?

Thursday, May 14, 2009

Tumpang..


Tuhan.. Tabahkan hati aku. Murahkan lah rezeki aku sekeluarga supaya aku x perlu menyusahkan idup sesiapa lg,.. Aku tau ada yg anggap aku menyusahkan selama ni walau aku dh cuba sehabis baik utk menyenangkan dia..

Wednesday, May 6, 2009

Girl or boy?


Naper la bb aku ni muke cm lelaki. Aku asyik t'sasul panggil dia boboi je. Huhu. Aku tgk bb aku ni makin hari makin kecik pulak. Pipi pun dh susut...

Nurul ain oh nurul ain..


Well.. Ni la nama yg kitorg pilih utk puteri kedua ni. Kenapa nurul ain? Sbb aku n hubby suke sgt watak nurul ain lakonan erra dlm citer soal hati dgn mertua vs menantu. Semoga nurul ain aku jd seorg yg tegas dan tabah mcm watak nurul ain tu. Dan semoga dia setabah aku mase mengandungkan dia.. Aminn...
Ari ni aku sakit pale. Migraine aku dtg blk. Sakit yg aku xpnh rase sepjg pregnant. Sakitnye Tuhan je yg tau. Aku dh telan 2 biji paracetamol dgn 1 biji ponstan. Xjugak baik. Tensennye..

Wednesday, April 29, 2009

Lahirnya pengikat kasih mama n papa..


Pd 26 april 2009, tepat jam 11.08 pg, b'tmbh lg sorg permata hati aku n hubby. Dgn sepenuh tenaga yg ada, dibantu oleh laki aku, aku akhirnya b'jaya melahirkan seorg bayi perempuan yg sgt tembam seberat 4kg. No wonder aku smpi tahap xlarat nk b'jln sgt mase p'hujung pregnant ari tu. Rupenye ada lbh kurang berat sekampit beras yg aku gendong guna perut aku selama ni. Tu blm masuk berat uri dgn air ketuban tu.
Sblm ni aku t'pk gak, cane erra fazira leh lahirkan bb bsr secara normal. Now, aku sniri dh lalui. Bkn sng ye sebenarnye. Smpi dh xtau nk nangis mcmn. Sakitnye Allah je yg tau. Puas aku teran smpi tahap kaki aku m'gigil xblh nk kawal, tp bb xnk gk kuar. At last.. Stlh aku m'jerit sekuat ati aku, stlh aku cengkam tgn nurse smpi dia mengaduh sakit, smpi laki aku pgg aku sekuat ati xbg aku gerak sgt (takut koyak besar), akhirnye bb pun kuar dgn lajunye. Xde sangkut2. Mcm t'pancut je kuar dr perut aku. Bidan geleng kepala tgk bb kuar selaju tu dan bb aku sebesar tu. Serta merta sakit tu ilang. Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah.. Berbakul rasenye aku ucap syukur pd Allah. Aku peluk laki aku dan aku menangis. Menangis sbb aku menang dlm p'juangan ni. Menangis sbb masih phobia dgn kesakitan yg teramat sgt td tu. Laki aku mcm t'kedu. Aku pun xtau np. Lps bersihkan bb, nurse terus ltk bb kt dada aku. Ya Allah.. Tembamnye ank mama. Besarnye. Patut le pyh sgt nk kuar. Walau ape pun aku b'syukur. Allah bg aku kesakitan yg amat sgt, tp aku x peru lalui seme tu lame2. Xsmpi 2 jam aku kt lbroom, bb dh kuar. Nasib baik xmcm mase boboi dulu. 8 jam br nk kuar. Ikut office hour. Huhu..

Thursday, April 23, 2009

Sian ank mama


Ni la dia rupe hero aku sblm b'gelar abg. Makin nk dpt adik, makin manje yg amat. Xblh nk berenggang dgn aku langsung. Hopefully baby dh kuar nanti xbyk ragam. Jd dpt le aku tumpu p'hatian kt boboi gak. Sian dia. Xpuas nk b'manje..

Sunday, April 19, 2009

Seminggu sblm..


Hari ni dh 19hb. Ada kurang seminggu dr expected date aku, sekaligus lbh kurang seminggu sblm aku b'salin. Boboi makin kuat meragam. Penatnye melayan kerenah dia. Kakak lak nmpk excited nk tunggu baby kuar. N mcm dulu, bile aku dh nk b'salin, kakak pun mule la demam. Sian dia. T'baring je ari ni. Dh 3 kali muntah. Papa blk kang nk bwk kakak g klinik. Papa lak nmpk'y makin menyakitkan ati. Ade je benda nk menyakitkan ati aku. Saje nk suh aku tmbh dose. Biar susah nk b'salin nanti gaknye. Huh.. Mkn ati tul lah dgn perangai dia. N aku lak.. Tiap2 hari b'debar menunggu detik tu. Blh ke aku lalui semua tu dgn mudah dan selamat. Pregnant kali ni pulak aku kena anemia. Maybe sbb xjg mkn. Tahlah.. Hopefully aku n baby selamat hendaknye.. Aminn...

Saturday, February 28, 2009

Aku, boboi dan ikan salmon

Bab 1 : Aku
Skang ni aku tgh sarat mengangkut perut. (sarat kalau dlm OOP bermaksud overload... hehe). Pregnant kali ni perut aku besar sgt. Berbeza dgn pregnant sblm2 ni. Nk kate kembar, masa ultrasound cume nmpk 1 baby je. Big baby ke ? Hmmm... kalau big baby, alamat kena caesar la aku kali ni. Xpe... aku redha walau ape cara sekalipun. Yang penting aku & baby selamat & sihat. Aku mesti selamat sebab anak2 aku masih perlukan aku buat masa ni... dan baby pun mesti selamat sebab aku nk pengorbanan dan segala kepayahan aku pregnant kali ni berbaloi... aminnnn...

Bab 2 : Boboi
Skang umur boboi dah setahun 8 bulan. Tapi x pandai2 cakap lagi. Aku x kisah... sbb kalau ikutkan family history, papa dia pun lambat bercakap. Tp aku rimas. Mumy & dady asyik desak aku bawak dia g jumpe pakar. Aku tension. Bile diorg asyik desak aku, pastu asyik cakap boboi ni bisu gaknye... aku jadik mual... bosan. Bosan yang teramat sangat. Bukan aku x risau... cume aku rase mcm awal sgt utk jumpe pakar pasal ni. Mmg aku risau bile boboi x pandai ckp lagi. Tp dia belum pun masuk 2 thn... Yang pasti aku rase tensen plus stress sgt dgn kate2 org keliling ni... :(

Bab 3 : Ikan salmon
Tah kenapa tekak ni teringin sangat nk makan ikan salmon. Tp xtau nk masak ape. Ari tu ade tgk kat www.myresipi.com resepi salmon. Salmon Steak dgn Sos Putih. Mcm sedap jek. Nanti kalau ade masa nk try lah... (nk tgk resipi dia, klik kat sini)

Monday, February 23, 2009

Ala... niza tag aku lak...

Rules:
It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours, and tag other people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real...nothing made up!
(kalau ikutkan malas, aku ikut jawapan niza jek... sbb name aku pun mule huruf N gak... hehe)

1. What is your name : Norazlin
2. A four Letter Word : Nope
3. A boy's Name : Nazrin
4. A girl's Name : Natasya (anak aku)
5. An occupation : Not a teacher
6. A colour : Nice red
7. Something you'll wear : Nice and simple
9. A food : Nasi Goreng Kampung Extra Pedas
10. Something found in the bathroom: Not you!!
11. A place : Norway (aku pun x tau naper aku pilih ni... hehe)
12. A reason for being late: Not in mood
13. Something you'd shout : NO!!! (pekik kat tasya ni)
14. A movie title : New Adventures Begin - The Geng, with Upin & Ipin...
15. Something you drink : Non alcoholic drinks
16. A musical group : Nirvana (aku peminat kurt cobain dulu..)
17. An animal : Not a pig (hehe)
18. A street name : Norazlin Street (ade ke ?)
19. A type of car : Nissan (hentam jek.... xtau sebenarnye)
20. The title of a song : Nothing Else Matter (Metallica)

Next person that tagged by me is : Lock... Leena... Zack... Coy... Lia...

Thursday, February 19, 2009

All about my first born...

1. WAS YOUR FIRST PREGNANCY PLANNED? - Hmm... not really
2. WHAT was your 2nd choice name or your opposite gender name: Muhammad Haiqal Daniel
3. WHAT WERE YOUR REACTIONS? - Excited, Greatful but shocked
4. HOW OLD WERE YOU? - 29
5. HOW DID YOU FIND OUT YOU WERE PREGNANT? - unusual fever plus late period.
6. WHO DID YOU TELL FIRST? - Hubby
7. DID YOU WANT TO FIND OUT THE SEX? - Yes!!!
8. DUE DATE? - 21 February 2005
9. DID YOU HAVE MORNING SICKNESS? - Yes, very very very bad.
10. WHAT DID YOU CRAVE? - Durian & Nasi Goreng Ayam kat Bakar Nasi Ayam
11. WHO/WHAT IRRITATED YOU THE MOST? - Mohd Amin bin Mohd Noh.. huhu...
12. WHAT WAS YOUR FIRST CHILD'S SEX? - Girl
13. DID YOU WISH YOU HAD THE OPPOSITE SEX ? - Yup
14. HOW MANY POUNDS DID YOU GAIN THROUGHOUT THE PREGNANCY? - 8 kg only
15. DID YOU HAVE A BABY SHOWER? - Baby shower tu ape ? Adat ke atau mandikan baby je ?
16. WAS IT A SURPRISE OR DID YOU KNOW? - No idea at all
17. DID YOU HAVE ANY COMPLICATIONS DURING YOUR PREGNANCY? - Yes. My baby was critically breech.
18. WHERE DID YOU GIVE BIRTH? - Hospital Pakar Sultanah Fatimah, Muar
19. HOW MANY HOURS WERE YOU IN LABOR? - 7 hours in labor room plus 2 hours in operation theater
20. WHO DROVE YOU TO THE HOSPITAL? - my hubby
21. WHO WATCHED YOU GIVE BIRTH? - doctor and midwives
22. WAS IT NATURAL OR C-SECTION? - C-Section
23. DID YOU TAKE MEDICINE TO EASE THE PAIN? - Of course... but not to ease the delivery pain... for the caesar actually...
24. HOW MUCH DID YOUR CHILD WEIGH? - 3kg
25. WHEN WAS YOUR CHILD ACTUALLY BORN ? - 8 February 2005 (Time orang cine tgh makan besar - one day before chinese new year)
26. WHAT DID YOU NAME HIM/HER? - Nur Atiqa Natasya
27. HOW OLD IS YOUR FIRST BORN TODAY? - 4 years and 11 days
28. WOULD YOU DO IT AGAIN? - DONE!!! Almost 2 times, puas hati ? (I'm waiting for the 3rd this coming April... huhu)

Wednesday, January 28, 2009

Cute !!!

Ari tu jumpe satu website yg jual t-shirt yang kiut2. Name dia talking t-shirt... try la bukak website ni..




Laki aku tensen jek bile aku kate aku nk beli t-shirt ni... hehe... ala... pedulik hape aku... lps bersalin nanti aku ingat nk beli t-shirt ni & nk pakai time kuar ngan dia... huhuhu....




Ye la... daripada aku beli yang ni & jalan ngan dia.... kompem dia xnk diri sebelah kiri aku nanti...




Haa... yg ni pulak... mcm kiut jek ayat dia... student aku mesti 100% setuju ngan statement nih...




Sunday, January 25, 2009

Happy bday kakak!


Kalau ikut kalendar cine, ari ni bday kakak. Masih jelas t'byg detik lahir'n kakak. Mama will always luv u kakak. Jd ank yg baik ye syg..

Tuesday, January 6, 2009

Final exam 0908


Aku tgh jg exam. Bosan giler. Aku dh main game. Masih rase bosan. Origami pun dh bt. Bosan gak. Bdk2 ni pun jwb lmbt sgt. Dh nk tanggal rahang aku asyik menguap je. Bosan tul. Rase mcm nk tido je. Mate ni berat tul. Huarghhh.. Ngantuk!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...