.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, November 26, 2008

Kissing in public ? Budaya kite ke ?

Budak2 skang ni betul2 ikut budaya nampaknye.... Smlm depan mata aku ade satu couple ni leh kissing. Cheh... x hormat org tul. Kat kawasan taman perumahan tu. Bukan kiss kat pipi ke hapa... tp comolot tu... huh.. biadap!! Kalau iye pun nk bercium sgt, sorok2 la sket. Xyh la nk tunjuk kat org tua2 + budak2 kecik kat taman tu. Aku yg dh kawen ni pun setakat cium pipi je. Tu pun lps salam nk g keje. Dan tu pun sebenarnye dengan perasaan yg agak malu...

Aku nk je hon kan smlm.. tp bile tgk muke balak dia cam pecah rumah, x jadik lak. Kang dia bakar keta aku kang... x ke naya... huhu.. Aku kenal budak lelaki tu... dan aku kenal sgt nenek dia... Aku tau la sedara mara + dia sniri tu gangster... tp x bermakna dia blh bt sesuke ati dia kan... Hish.. sakit mate tul la!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...