.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, November 26, 2008

Kissing in public ? Budaya kite ke ?

Budak2 skang ni betul2 ikut budaya nampaknye.... Smlm depan mata aku ade satu couple ni leh kissing. Cheh... x hormat org tul. Kat kawasan taman perumahan tu. Bukan kiss kat pipi ke hapa... tp comolot tu... huh.. biadap!! Kalau iye pun nk bercium sgt, sorok2 la sket. Xyh la nk tunjuk kat org tua2 + budak2 kecik kat taman tu. Aku yg dh kawen ni pun setakat cium pipi je. Tu pun lps salam nk g keje. Dan tu pun sebenarnye dengan perasaan yg agak malu...

Aku nk je hon kan smlm.. tp bile tgk muke balak dia cam pecah rumah, x jadik lak. Kang dia bakar keta aku kang... x ke naya... huhu.. Aku kenal budak lelaki tu... dan aku kenal sgt nenek dia... Aku tau la sedara mara + dia sniri tu gangster... tp x bermakna dia blh bt sesuke ati dia kan... Hish.. sakit mate tul la!

Monday, November 24, 2008

Cerita Artis Malaysia (CAM)

Ni artis baru ni... tgh nyanyi lagu terbaru yang lirik & melodinya dicipta sendiri secara spontan... hehe...

Saturday, November 8, 2008

Jg exam


Aku kt 0405. Jg mterm. Ngantuk. Xckp tido sejak selasa. Boboi xsihat. Sejak selasa hari tu smpilah skang. Lelah, demam, batuk, selsema. Risaunye hati ni. Tuhan je yg tau. Mata ni mengantuk yg amat. Smlm 1 hari kepala ni rase pusing. Low BP gaknye. Melayang je rase kekadang. Mcm nk pitam pun ada. Tp gagah'n jg diri ni utk jg si kecik tu. Sian dia. Kecik2 dh diduga mcm2. Semoga dia cpt sembuh Tuhan. Xsanggup nk tgk dia sakit camtu.. :-(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...