.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Sunday, July 27, 2008

Stlh sekian lama


Lame tul aku xupdate blog ni kan. Bz yg amat smpi t'lupe kewujudan mobile blog aku ni. Hmm.. Skang ni si boboi afiq ridzuan dh setahun sebulan. Aktif yg amat. Xreti duk diam langsung. Memanjat je kejenye. Lum pandai jln lg. Tp dh memapah. B'debar'y ati ni nk menunggu dia pandai jln. Ari tu mcm biase bwk dia g terapi ikut appointment. Xsangka rupenye tu appointment terapi dia yg t'akhir. Pakar terapi tu kate kaki dia dh baik. So now ni tunggu dia b'jln je. Kalau 2 thn masih xjln br dia akan check blk. Alhamdulillah.. Syukur pd Allah. Lapang'y rase ati ni bile dgr camtu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...