.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Friday, May 2, 2008

Happy Anniversary Junaidi & Norazlin

HAPPY ANNIVERSARY!!!
Bravo!! Berjaya gak kitorg lalui segala dugaan, susah senang selama 4 tahun... Semoga Tuhan kukuhkan lagi kasih sayang kami....
Azam aku :
# Nak jadik isteri solehah
# X nak buli laki aku lagi... (aku cube la kalau boleh... hehe...)
# X nak jadik queen control... huhu...
# Nak jage segala keperluan laki aku sebaik mungkin... (aku tau lately ni aku terlalu bz ngan keje & anak2 smpi abaikan keperluan dia... baju dia kena cari sniri... nk mkn kena amek sniri... sori ye papa....)
# Nak bantu laki aku ape yg patut dalam proses men'sempurna'kan life kitorg...
# Nak kekalkan segala ape yg baik yg aku dh buat untuk dia & our marriage selama ni...
# Nak sentiasa jadik cantik untuk laki aku... (maksudnye aku nk kuruskan balik badan ni... hehe...)
Harapan aku :
# Semoga laki aku dapat bimbing aku untuk jadi isteri solehah...
# Semoga laki aku kekalkan layanan baik dia pada aku selama ni...
# Semoga Tuhan kekalkan sifat penyabar yg ada dlm diri laki aku... (aku tau aku ni mmg mcm2... sbb tu la aku bersyukur sgt sbb dpt laki penyabar cam dia...)
# Semoga hati dia tetap lekat kat aku sorg jek.... (hehe...)
# Semoga laki aku dpt membantu aku jadik cantik utk dia... hehe (means dia kena sponsor aku g mayfair lagi la kot... , belikan baju baru, lipstick, bedak, segala atok nenek kosmetik, suplement dsb... hehhehe... kejamnye aku...)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...