.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, March 18, 2008

Biadap ko min!!!

Untuk pengetahuan korang, yg terpapar kat skrin laptop tu adalah software Ares. Kalau nk tau gak, keje aku (selain dari mengajar) kat cosmo ni ialah mendonlod muvie & games. (Tp aku x ganggu line internet biase ye sbb aku donlod gune wireless yg kengkadang jd wirelost tu. Harap maklum). Disebabkan ketereran aku mendonlod segala mcm benda ni (yg halal utk dipandang ye), ade la sorg mamat botak yg hodoh lagi biadap jeles. Maka, semasa aku tgh beribadah di surau... di suatu maghrib yang hening... terjadilah tragedi seperti di bawah...

KWAJAQQQ!!! Ko mmg "BOWL" la min. Dengki la tu aku dpt dload muvie byk2... huhu... Eleh... mcm aku xtau ko tu gune **limewire tok donlod muvie2 *xsnonoh ko tu. Sbb tu bile ko xde, internet cosmo ni laju jek... heheheh...
* aku agak je la... hehe...
** tul ke ejaan aku tu ek ?


1 comment:

bdk ujan said...

bapak org tu, pehangai..cam haahahaammpeh lagi ghupenye.....hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...