.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, December 3, 2007

Permata Hati 2

Tensen2, tgk video ni rase tenang sket.... ilang rase sakit mama masa lahirkan iwan..... semoga iwan & kakak jadik anak yang baik, yang sentiasa menyenangkan hati mama & papa.... aminnn....

Sejarah tercipta....

December 1st...
Huhu... 1st time sejak 5 bulan 7 hari dilahirkan, akhirnya aku bawak ridzuan g gunting rambut... hehe... baru la rupe lelaki anak aku tu...

Masa rambut panjang...

dah gondol dah... hehe....



December 3rd...
1st time jugak sejak aku dilahirkan... aku pakai tudung kaler pink... huhu... dasat tu. Aku mmg xsuke pink. Bukan setakat x suke... aku benci pink. Dulu pada aku pink adalah kaler yg paling buruk dlm dunia. Reason : sbb b*** kaler pink. Hehe... Tp.. sejak lahirnya Nur Atiqa Natasya ke dunia ni... persepsi aku terhadap kaler pink dah mule berubah. Walaupun aku masih lagi lum suke kaler pink, tp at least aku dh boleh la terime kaler pink tu sebagai satu kaler yg positif. Hihihi... Hmm... sbb ape aku pakai kaler pink ari ni ? Sbb aku dh janji ngan budak2 kelas aku... ari ni tema kite adalah pink atau purple... hehe.... Bukan xde baju purple. Tp saje je nak try sesuatu yg lain... Lagipun aku baru beli tudung ni ari sabtu ari tu... hehe...
aku yang serba pink....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...