.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, July 9, 2007

Hset free


Ari tu register line celcom under friends n family plan. Dpt le hset bodo ni. Bengang tul. Mentang2 la free. Tahpape hset yg dia bg. Cani baek aku gune hset mcm k.zarul tu. Lg user friendly. Tahpape samsung nih.
Now ni aku dh mule rase boring duk umh. Laki aku sibuk keje. Maghrib br blk. Blk pun bkn dia pedulik'n aku sgt. Asyik dgn game soccer manager ke c'ship manager dia tu. Tiap2 ari aku tensen. Ape tah aku ni. Xde la ape sgt pun perkara tu. Aku je yg over-react. Maybe aku masih lg dlm proses menyesuai'n diri dgn suasana baru. Dr b'3 kpd b'4. Dgn bb ridzuan yg kuat melalak. Aduh.. Besar'y dugaan. Agak'y Tuhan dh bg aku sng yg amat mase pregnant, b'salin dan 2 thn besar'n caca. Skang ni br le aku tau bkn sng nk besar'n ank. Semoga Tuhan kuat'n semangat aku..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...