.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Saturday, June 16, 2007

Yahooo... siap pun!!!

Kawan2... kite dah siap outcome 1 !!! Secara x langsung tanggungjawab aku selesai utk semester ni... Td Ronizam dtg jap. Lega sbb dpt handover & bg amanat2 penting kat dia. Alhamdulillah... Lps ni Insyaallah dpt bersalin dgn aman... Hmm... mane2 yg terkurang tu harap maap ye kawan2 seme...

Utk seme kawan2 cosmo (essp kawan2 sebilik lecturer nih) termasuk la Ronizam yg bakal jadik 'ahli kelab', doakan kite selamat bersalin nanti... Kite & baby 2-2 selamat... In case kite bersalin sebelum Isnin nanti, mintak ampun & maaf dari ujung rambut sampai ujung kaki yek... Kite dah maapkan dose korang seme yg menimbun kat kite tu... hehehe... essp dose si bibik joora yg sgt biadap tu... huhuhu....

Nanti kite cuti 2 bulan... Mesti rindu kat kebisingan kat sini. Tlg jage cosmo baik2 yek. Jgn biarkan org buli ahli2 kelab kite. Kalau diorg buli lebih2, g jek pejabat buruh... huhu... Jgn nanti bile kite naik cuti seme dah jadik lain lak. Pape update jgn lupe sms kite...

Yahooo.... xsabo nak tunggu baby kuar lak skang ni.... Adios seme!!! Emmmmuuuackkkssss!!!!

2 comments:

Zack said...

Assalamualaikum Olynn! Tatau pun kau tengah expecting! Harap2 dapat bersalin dengan selamat nanti!

Puan Olynn said...

TQ.. doa-doakan la yek. Kalau boleh biar on time... Dah x larat nak g keje ni... hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...