.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, June 19, 2007

Tadaa... aku lum bersalin lagi daa...

Hmm... 1 hari lagi. Penantian tu mmg satu penyiksaan. Huhuhu... Bosannye. Dah 2 hari aku g keje tp xbuat pape. Chatting, main Monopoly Tycoon (tp xmenang2... bengang tul!!). Makkk... boringnye bile xde keje. Ye la... slalu kelas berlambak2. Tibe2 dari smlm xde kelas sbb dah ade org yg ganti. Bosannye. Rase mcm nak je masuk kelas ngajar. Xleh tahan la duduk je cani. Xsakit pun leh jadik sakit.

Pg td aku bgn dengan rase yg lebih sihat dari smlm. Aik.. makin dah nak bersalin, makin sihat lak aku. Amazing sungguh. Ingatkan smlm dah nak bersalin dah. Baper kali rase cam contraction. Rupe2nye false contraction jek. Ye la... aku kan naif. Dulu mane ade sakit2 nak bersalin nih. Jadik skang ni aku mcm ala-ala jakun la sket. Surprise la pulak... Yg aku tau, dari ckp2 org jek sakit tu cane. Masih xleh bayangkan sakit yg sebenarnye tu mcmn sbb setakat ni mmg la ade sakit, baby pun ade rase mengeras... tp xde la sakit yg amat mcm ape yg aku dgr dr mulut2 org nih. Maybe lum mase'y lagi la kot. Huhu... takutnye... cane la gaknye sakit nanti ek ? Pape pun... mudah2an aku & baby selamat nanti... dan lagi satu... Baby kalau nak kuar pun tunggu papa balik ptg nanti ek... jgn kuar skang tau. Xde saper nak antar kite g spital kang. Xkan baby nak kuar kat cosmo ni kot? Sabar ye baby... Hehe.....

Hmm.. sempena aku dah nak bersalin ni, aku ade create satu mobile blog. Bukan ape... saje nak update ttg diri aku walaupun aku cuti sakan kat umh tu. Rajin2 jengah la mobile blog aku ek.... http://olynnmobile.blogspot.com ataupun klik jek kat link kat bhgn blogger tu.... Kompem sentiasa update sbb aku leh update gune hset jek... hehe... belagak sey.... skali tu xde kredit ek... Huhu... Insyaallah... aku akan sentiasa update mobile blog haku tu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...