.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, June 27, 2007

My new baby


Alhamdulillah.. Setelah 2 hari duk wad, dan setelah bertarung selama hampir 8 jam di labour room.. Ank bertuah ni lahir kedunia pd 23 jun 07, 4.59pm. Dgn berat 3.7kg, aku rase mcm ni la 1st n last aku nk b'salin normal. Mmg serik lah. Tp perasaan bile baby tu slamat kuar bt aku kiv je niat aku. Indah'y perasaan tu hanye Tuhan je yg tau. W'pun baby ni lahir dgn ada sikit kekurangan, aku tetap b'syukur sbb baby aku sihat dan comel. Yg paling aku suke, idung dia cm idung papa dia. ;-)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...