.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, June 13, 2007

Berkat doa caca....

Syukur Alhamdulillah. Hari ni aku happy sgt2. Laki aku dpt keje yg stabil setelah 2 bulan resign kat 7-e. Head of Dept kat Giant Muar (yg xlame lagi nak bukak tu...) Rezeki baby... Syukur.... Tp ada 1 berita sedih... dia kena antar training sebulan start from 18hb ni... samada kat segamat atau plentong. My God... camane kalau aku bersalin time dia xde nanti ? Xpelah... aku redha... asalkan dia dpt keje yg menjamin masa dpn aku & anak2. Alhamdulillah....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...