.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, May 30, 2007

LAN kembali lagi...

Sok LAN (Lembaga Akreditasi Negara) nak dtg utk akreditasi kursus E-Sec ngan E-biz kat sini. Dlm ramai2 lecturer kat sini, aku jek yg xterlibat langsung ngan LAN nih kali ni. So, bile org lain bz buat preparation, aku mule la rase bersalah sbb aku xde keje nk buat (sampaikan smpt tulis blog tu... huhu). Xpe lah... bersyukur je la. Lagipun skang ni aku mmg tgh sarat sgt. Badan pun slalu je rase x sedap... Dah nak bersalin kot.

Hmm... ari ni aku dah masuk week 37. Means mmg dah cukup bulan pun sebenarnye. Tinggal tunggu ari jek. Kadang2 mcm xsabar nak tunggu baby ni kuar. Aku dah x larat dah nak menanggung perut. Huhu... Dah lah.. malas nak taip lagi. Not in mood. Nanti kalau sok luse aku lom bersalin lagi, aku sambung citer... Bye seme....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...