.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, February 12, 2007

Bermulanya mimpi ngeri...

Oh my God... ari ni budak2 sem 1 start kelas. Means... tiap2 ari kelas aku full. Giler ah. Tensen la wei.... Ape la punye malang. Lagi aku dah makin sarat, makin byk lak keje aku. Dgn kelas yg nak kena ganti. Aku ade 3 kelas baru. And each class aku kena ganti sebanyak lbh kurang 16 jam. Semput nye... Xlarat rasenye badan ni. Xpe la... kuatkan semangat.... Yg jadik masalahnye, aku xde slot utk bt replacement class ni. Tiap2 ari aku ade 3 kelas. Xkan aku nak keje dari pagi smpi mlm kot. Byk cantek. Kalau gaji aku rm3000 boleh la aku bagi komitmen lebey2 (pun belum tentu lg... huhu). Ni dah le gaji xnaik, bonus xde, pastu kena "marah" sesuke hati.... Mcm la kitorg seme ni buruh kasar... (malas ah nak citer panjang pasal ni... dah kecik ati sgt2). Tah kenape kali ni aku kurang melenting sgt bile org bt sesuke ati cani. Kalau dulu, rasenye kompem aku jumpe org yg berkenaan tu. Tp skang ni aku simpan je dlm ati.... Lagi parah rasenye... sbb aku ni kalau dah simpan dlm ati, mmg la aku akan berdendam smpi bile2.. Hmm... Ilang semangat aku nak ber'amal jariah' utk cosmo cam dulu2....

Now ni, badan rase cam xlarat sgt2. Pg td lps laki aku g keje, aku xtido balik. Apesal tah. Excited nak keje gaknye. Huhu.... Konon la. Skali lum kul 9 aku dah rase cam nak pengsan. Mcm pening2 lalat pun ade ni. Aduhai.... Xlarat laa... Dlm kelas pun aku senyap jek. Bukan xde mood. Tp badan ni mcm menggigil la pulak. Nak kate lapar, dah makan. Uwaaaaaa... tensennye.

Ops... lupe lak... ari tu g wedding visa. Xde mende nak komen, cume ni gmbr yg aku sempat amek... (huhu... first time aku g wedding kaum lain...). Hmm... susah tul la nak snap gambo. Penuh sgt org kat "pelamin" dia tu...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...