.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, January 31, 2007

Saper lak yg kemas meja aku ni...?

Alamak kak ana ni... apesal la dia g kemas meja aku ni ? Segan la aku cani... Wahai kak ana... tu dah di luar bidang tugas tu kak ana. Jgn le rajin sgt smpi cani. Huhu...

Actually kak ana ni General Worker atau lebih dikenali sebagai cleaner baru kat sini. Ganti si murni tu ha. Punye la rajin. Abis meja seme lecturer dia kemas. Adus... Xsiok la cani. Bukan aku x appreciate ape yg dia bt... cume actually... aku ni xbaper suke org usik brg2 aku. Biar la bersepah cane pun aku xkisah. Janji bile nak cari barang, aku tau bende tu katne. Hmm... nasib baik pg td aku dah kemas sket brg2 aku atas meja ni. Kalau tak haru jek aku nak mencari barang. Huhuhu.....

Ni la dia rupe meja aku setelah dikemas oleh kak ana.... (dah kemas pun cani rupenye... ni kan pulak mase lum kemas td ek... hehe... )

gambar diambil menggunakan Sony Ericsson K800i (huhu... berlagak tu....)

Monday, January 29, 2007

Monday Blues...

Ari ni xde mood nak keje. Badan sakit2. Maybe sbb xcukup tido. Xpun sbb penat travel. Smalam sampai dari kluang dlm kul 11 mlm. Bukan leh terus tido pun. Kul 12 lbh baru tido rasenye. Pastu kul 5.30pg dah nak kena bangun. Kejut laki aku nak g keje. Letihnye badan. Dah le smlm tu sepjg perjalanan balik aku nangis. Xtau naper. Puncenye kecik jek. Aku bengang sbb laki aku asyik balik keje lambat. Nothing sebenarnye bende tu. Tp tah kenape emosi aku teruk sgt smlm. Aku nangis mcm la laki aku marah aku. Dia pun tensen tgk perangai aku gaknye. Lagi la aku nangis bile aku pk camtu smlm. Gile gaknye aku ni. Nak sedih xkena tempat. Last2 dia biarkan je aku melayan perasaan aku sorg2 sbb makin dia pujuk, makin laju air mata ni mengalir. Bodoh la aku ni. Tak pasal2 jek. Aku xtau ape yang aku sedihkan. Sampaikan dlm mimpi pun aku menangis. Terbawak2 lak sampai ke dlm mimpi. Klako. Yang paling klakonye... ade ke aku mimpi ayah aku kawin lagi. Tu yang aku nangis mcm nak giler tu. Huhu... Pastu bile bgn pg td masih lagi rase sedih. Sian laki aku. Nak g keje, kena ngadap muke aku yg masam & sedih xbertempat. Sampaikan dia tegur... "Naper pagi2 masam muke ni...?" Pastu bile kena tegur, mule la bergenang air mata ni. Sian laki aku. Dia tegur dgn lembut, aku makin mengeruhkan keadaan. "I'm so sorry papa... ". Aku xsengaja. Emosi aku dah xterkawal skang ni. Aku sniri pun xtau naper.... :( Aku xtau mcmn nak mintak maaf kat dia tanpe perlu nangis2 cam ni...
Aku xtau la kenape aku leh ade emosi yg bodoh cani... Dah la... lps ni aku nk g nasir, nak order nes ais kaw2 punye... lantak la aku pregnant ke, bahaye utk baby ke... yang penting, I need caffein!!! "Huhu.... Sory baby... mama nak release tension sket...."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...