.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, November 6, 2006

Caca = kakak ?

Ari tu dah g klinik. Hehe... Alhamdulillah... aku dah 7 minggu pregnant dan dijangka bersalin pada 20 Jun 2007 (ikut kiraan doktor tu laa...). Hmm... caca dah nak jadik kakak... hehe... Aku yg mmg sejak raya lagi dah mual2, makin teruk weekend ari tu. Maybe sbb cuaca panas sgt kot. Rase xlarat sgt badan ni. Tensennye... Setiap kali pregnant, ni le lagunye... Uwaaaaaaa!!! Dugaan.. dugaan... Tp kali ni rasenye kurang sket dr yg dulu la. Mual2 tu mmg ade cume aku tahan. Xnak muntah2 sbb takut kena masuk spital cam dulu. Huhu... Serik tu... Yg pastinye, aku mmg alah sgt2 bau org masak... essp kalau masak ikan... Arghhhh.. rase nak ngamuk jek. Tensen aku. Yg sedihnye, bau caca yg aku rase best sgt2 dulu (sampaikan kalau boleh nak masukkan bau tu dlm bekas, bwk g keje... hehe) dah jadik satu bau yg sgt2 'menyengat' idung aku... Uwaaaaaaaa... cian caca...

Ape yg sama antara pregnant caca & skang ni :
- aku mual2 (walaupun xseteruk dulu)
- alah pada bau2 wangi (essp bau pewangi cosmo nih...)
- takut makan ubat
- suke minum ais

Yang berbeza :
- aku benci nes o
- cepat marah
- xjage pemakanan (dulu makan sentiasa pastikan seimbang. Skang xdenye...)
- x se'cengeng' dulu... hehe...

Pape pun yg bestnye bile pregnant nih, aku akan dpt the best ever foot massage dari laki aku... anytime... huhu... dan ckp jek nak makan ape, nanti laki aku mesti carikan punye... hehe... (Aku kembali menjadik puteri raja... hehe) TQ papa... Luv u sooo much!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...