.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Thursday, November 30, 2006

Aku nak muntah

Aku rase, minggu ni adalah minggu paling teruk sepjg aku pregnant ni. Sepjg mase rase nak muntah. Pastu badan ni pulak... letih yg amat.... Tuhan je yg tau cane nak describe ape yg aku rase skang ni... Betape x selesanye aku rase skang ni... Perasaan tu dah le mcm2... sedih, tensen, bengang, marah.. seme lah. Bercampur aduk. Aku tau, patutnye aku kena happy2 kan diri ni.. Kalau x nanti baby dlm perut ni ikut perangai mama dia lak. Tp masalahnye, cane la aku nak happy kan diri aku dlm keadaan aku yg mcm ni ? Cube la bgtau cane kalau terer...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...