.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Thursday, September 7, 2006

TQ All!!!

Time kasih kat opis-mate aku sbb celebrate b'day aku ari tu (cheh... kena share kek ngan amin lak... huhu)... Siap beli kek segala... TQ. Susah2 pulak... dah le gaji lum masuk lagi mase tu....

Time kasih gak kat akak aku sbb sponsor kek utk celebrate b'day aku (kat umah pulak...) Terharunye... TQ TQ....

Time kasih gak pada saper2 yg antar sms & mms kat aku.... (susunan sms/mms ikut waktu terime..)
BOY - Hepi b'day to u! U r born in the zoo! Ur face like cipan puru.. Hepi b'day 2 u. Haha kalo arwah krokodail hunter masih idup, musti dia t'uja nk buat documentary ulang thn ke30 cipan puru (cheh... hampeh punye adikkk...)
AIN (lect lame) - Happy birthday to you! Semoga pjg umur dan murah rezeki (TQ ain.. Happy b'day 2 u 2... hehe)
OTIN - Happy birthday 2 u! Wake up! Wake up! Slamat dtg ke angka 3... (ni kes antar sms pagi2 la ni...)
ZAI - Olin, welkam to my club. Eppy 30th bday. Dah tua. Huhuhu... (tah bile la zai ni tubuhkan kelab 30.. ape la zai... perasan... huhu)
LINDA - Selamat hari lahir yg ke 30.. Moga dah masuk angka 3 didpn dibanyakkan lg rahmat n rezeki Allah. Insyaallah... (TQ linda... Islamic sungguh... )
YAN - HAPPY BIRTHDAY.. Olin.. Welcome to the club.. Nnti tengok blog kite ea.. Hehe (Fuiyoo... yan dah ade blog... TQ yan sbb abadikan name kite kat blog yan... hehe)
KAK ZARUL - As'kum..olynn, happy birthday yaa.. moga panjang umur n murah rezeki n ditetapkan iman (TQ... hehe)
LEILY (kwn lame) - Happy 30th Birthday! Dah masuk group 30. Hehe... (Cheh...!!)
AYU - Hepi besday! Moga pnjg umur, murah rezki n bahgia skluarga. Kite dah 6 bulan. (amboi2... smpt promote diri ek...)
LHDN TEAM (MMS) - HAPPY BIRTHDAY. Semoga panjang umur dan murah rezeki... (TQ... xsangke... ingat lagi diorg kat aku... terharunye...)
NAZLI (MMS) - Hepi besday olin... (dia antar video nih... aku translatekan jek... huhu.. cam citer juon suare ko nazli...)
Kepada seme yg tersenarai di atas, aku ucapkan time kasih byk2 sbb ingat b'day aku... Yg xtersenarai pun sama... Thank you sbb terima aku seadanya...... Luv u all!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...