.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, September 20, 2006

Sian baldi tu....

Tgk la anak mama ni... Papa beli kolam besar2, dia berendam dalam baldi lak... Pastu buat muke nakal bile org nak amek gambar....

Thursday, September 14, 2006

My Heart - virus dari Jean

Oh My God... aku dah addicted ngan lagu ni... Tolong!!! Ni seme Jean punye angkara la ni...

My Heart

Disini kau dan aku
Terbiasa bersama
Menjalani kasih sayang
Bahagia kudenganmu

Pernahkah kau menguntai
Hari paling indah
Ku ukir nama kita berdua
Disini surga kita

*Reff :
Bila kita mencintai yang lain
Mungkinkah hati ini akan tegar
Sebisa mungkin tak akan pernah
Sayangku akan hilang
If u love somebody could we be this strong
I will fight to win, Our love will conquer all
Wouldn´t risk my love
Even just one night
Our love will stay in my heart.....
My heart.....

Aku xsure tentang lirik... tp yg pasti melodi dia sgt2 indah... cewah... seindah lagu Dealova.... huhu...

Tuesday, September 12, 2006

x-Cosmo's babies

X-klusif untuk seme... ni la dia... gambar anak atie & hadzri... Comel x ??? Name dia Nursyahdah Syafi binti Mohammad Hadzri... Hmm... sebijik muke hadzri kan... yang 1st gambar dia tgh mengeliat... hehe...
Ni pulak si b'day girl... Jihah... saper lagi... yan junior la.. hehe... makin dah besar ni makin rupe yan la pulak. Putih melepak. Baru pandai jalan. Klako lak tgk dia jln... terkedek2... hehe... Happy b'day Jihah!!!

Thursday, September 7, 2006

TQ All!!!

Time kasih kat opis-mate aku sbb celebrate b'day aku ari tu (cheh... kena share kek ngan amin lak... huhu)... Siap beli kek segala... TQ. Susah2 pulak... dah le gaji lum masuk lagi mase tu....

Time kasih gak kat akak aku sbb sponsor kek utk celebrate b'day aku (kat umah pulak...) Terharunye... TQ TQ....

Time kasih gak pada saper2 yg antar sms & mms kat aku.... (susunan sms/mms ikut waktu terime..)
BOY - Hepi b'day to u! U r born in the zoo! Ur face like cipan puru.. Hepi b'day 2 u. Haha kalo arwah krokodail hunter masih idup, musti dia t'uja nk buat documentary ulang thn ke30 cipan puru (cheh... hampeh punye adikkk...)
AIN (lect lame) - Happy birthday to you! Semoga pjg umur dan murah rezeki (TQ ain.. Happy b'day 2 u 2... hehe)
OTIN - Happy birthday 2 u! Wake up! Wake up! Slamat dtg ke angka 3... (ni kes antar sms pagi2 la ni...)
ZAI - Olin, welkam to my club. Eppy 30th bday. Dah tua. Huhuhu... (tah bile la zai ni tubuhkan kelab 30.. ape la zai... perasan... huhu)
LINDA - Selamat hari lahir yg ke 30.. Moga dah masuk angka 3 didpn dibanyakkan lg rahmat n rezeki Allah. Insyaallah... (TQ linda... Islamic sungguh... )
YAN - HAPPY BIRTHDAY.. Olin.. Welcome to the club.. Nnti tengok blog kite ea.. Hehe (Fuiyoo... yan dah ade blog... TQ yan sbb abadikan name kite kat blog yan... hehe)
KAK ZARUL - As'kum..olynn, happy birthday yaa.. moga panjang umur n murah rezeki n ditetapkan iman (TQ... hehe)
LEILY (kwn lame) - Happy 30th Birthday! Dah masuk group 30. Hehe... (Cheh...!!)
AYU - Hepi besday! Moga pnjg umur, murah rezki n bahgia skluarga. Kite dah 6 bulan. (amboi2... smpt promote diri ek...)
LHDN TEAM (MMS) - HAPPY BIRTHDAY. Semoga panjang umur dan murah rezeki... (TQ... xsangke... ingat lagi diorg kat aku... terharunye...)
NAZLI (MMS) - Hepi besday olin... (dia antar video nih... aku translatekan jek... huhu.. cam citer juon suare ko nazli...)
Kepada seme yg tersenarai di atas, aku ucapkan time kasih byk2 sbb ingat b'day aku... Yg xtersenarai pun sama... Thank you sbb terima aku seadanya...... Luv u all!!!

Tuesday, September 5, 2006

30, here i come...

Ari ni genap umur aku 30 tahun... Mcm dah tua... tp aku xrase tua pun... (bukan perasan muda... tp xnak perasaan tua tu membataskan pergerakan dan tindakan aku...). Perasaan ari ni bercampur aduk... happy sbb akhirnya aku dah betul2 dewasa... sedih sbb laki aku xdpt bg hadiah on time (uwaaa.... sedeynye...!!!) Cume dapat kad jek tgh mlm smalam... Walau ape pun thanx Papa sbb bg kad yang boleh bt aku terharu.... x dilupakan... Thanx to Allah sebab bagi aku bernafas dalam dunia yang serba indah ni.... Semoga aku tabah menghadapi dugaan yang bakal mendatang dalam hidup aku....

Azam aku :
- jadik isteri yang baik dan mendengar kata
- jadik ibu yang baik supaya anak / anak-anak aku nanti dpt membesar dgn sempurna dan penuh kasih sayang
- jadik anak yang baik yang dapat membanggakan kedua ibu bapa aku
- jadik adik dan kakak yang baik
- jadik sahabat yang baik dan disenangi
- nak pupuk kesabaran dlm ati ni... (xnak selalu marah2 lagi...)
- nak tingkatkan prestasi keje (semoga gaji aku nanti lebih diberkati hendaknye... aminnn...)

harapan aku...
- semoga laki aku sayang & mengagumi aku seumur hidup dia...
- semoga natasya jadik anak yang bijak & mendengar kata...
- semoga awal tahun dpn gaji aku naik lagi + dapat bonus... (hehe)

wishlist aku lak (dah pun diproposed kat laki aku... huhu..)
- baby boy
- sony ericsson K800i / W850i (lum kuar lagi nih...)
- duk umah sniri atau dgn kate lain berdikari...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...