.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, August 14, 2006

Sesi meluahkan perasaan...

Ape perasaan korang bile ada seseorg memandang husband korang in different way... Maksud aku dgn penuh minat ? Essp. bile org yg memandang tu adalah kawan korang sniri ? Aku xboleh terime. Kalau org lain aku xkisah... tapi kalau kawan aku... No way!!! Aku xboleh terime laa... Aku xtau la kalau ade org yg boleh terime situasi cani... Aku benci kawan yg mcm ni. Aku xpnh pun tgk laki kawan2 aku mcm tu walau betapa kiut dia sekalipun... Sebab ape ? Sebab aku hormat kat kawan aku... Tp... aku xtau naper ade kawan aku yg xleh nak hormat aku camtu... Aku xtau la kalau aku je yg perasan camtu... Tp yg pasti, masa aku pandang kat dia, dia tgh memandang laki aku dgn penuh 'selera' sampaikan dia xprasan aku tgh tgk dia. F*** Off laaa!!!! B****** punye orang...

Aku pelik la... pompuan2 camni seme... diorg xtau ke yg seorang ISTERI cam aku ni ade sixth sense ? Kitorg para ISTERI ni leh tau secara automatik kalau ade 'gelombang' yg xsepatutnye datang utk mengganggu gugat keamanan dia tau... Tul x zai ? (bukan zai jek... saper2 la yg dah bergelar ISTERI tu...) huhu... Sekian luahan perasaan aku... Harap Maklum....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...