.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Thursday, July 6, 2006

Rombongan Cek Kiah Ke Hospital Muar

Smalam bawak kiah g hospital. Dia kena masuk wad. Sian kiah. Actually ptg tu aku temankan dia g poliklinik sbb dia ckp hari sblm tu dia bleeding. Sian tgk dia kena g sorg2... so aku dgn baik hatinye teman dia. Skali tu dia kuar dr bilik doktor, dia kate dia kena tahan kat wad. My God... cane ni... dah le aku g tadi naik keta dia. Aku xkisah pun sbb aku leh call saper2 utk amek aku.. tp si Kiah ni punye lawak, dia terus jek g kat keta nak ngantar aku balik cosmo. Sukati lah kiah... hehhe....

So, ptg tu misi aku & geng2 cosmo utk antar kiah ke wad... aku naik keta ngan lia... Kiah naik ngan niza & dilla... Maka bermula lah kisah lawak... Aku ngan lia sampai2 terus g kat tmpt kecemasan... sbb mmg pun daftar wad kat situ... Skali tu masuk2 jek tgk diorg seme xde... Aik... peliknye... rasenye td diorg yg gerak dulu. Aku call dilla, dia kate diorg seme dah sesat... Huhu... mcm lawak je aku rase masa tu... tp xsmpi ati nak gelak... ye la... seme xtau. Dilla org melaka... leh maaf la... Tp si Kiah ngan Niza ni pehal la pulak... huhu.... xpe... aku xgelak dulu... Dilla kate dia kat luar. So, aku keluar la. Tgk2 diorg xde... hish... mane la budak2 ni... Sian tgk Lia terboyot2 membawak perut. So, aku suh dia tunggu kat pintu depan tu... Aku susur kat tepi tu carik budak 3 ekoq ni... Call dilla lagi... dia kate dia kat pokok hape tah aku xingat. Giler aah... aku bukan kenal pokok2 ni... Pokok kelapa aku tau la.. hehhe... Rupenye2 diorg punye bijak, g tanye kat pak guard wad 2... sbb kat kertas tu tulis no 2... wah wah wah.... pandai la bt spekulasi sniri... Pak guard pun tunjuk la wad 2... Jalan punye jalan smpi kat bilik mayat... huhuhu... padan muke... yg lawaknye diorg kate si kiah terus xnak masuk spital smalam... terperanjat gaknye sbb jumpe bilik mayat... tahpape la korang ni... lawak laaa.... Tp at last berjaya pun kitorg memasukkan kiah ke wad 11... Ni la dia gmbr kiah yg sgt2 happy sbb dpt masuk wad... hehheh....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...