.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, July 11, 2006

Poor Zizou....

Sian zidane... dia akhiri karier dia dgn cara yang sgt menyedihkan... Walaupun aku bukan penyokong France, tp Zidane is one of my fav. player... 1st sbb dia mmg terer (pada pandangan aku la...), 2nd sbb dia main utk kelab Real Madrid, and 3rd sbb dia Islam. Poor him... DAN walaupun Italy is one of my fav. team, aku sgt2 salahkan materrazzi dlm hal ni. Kalau dia x provoke zidane, zidane xkan bertindak camtu... Yg paling menyakitkan ati aku bile ade desas desus (dlm paper la...) mengatakan yg si materazzi ckp Zidane terrorist. Sbb tu la zidane bt camtu. Ade lak kabar angin lain yg kate, si materazzi tu kutuk adik zidane pelacur la... Hish.. aku benci la org cani... Mentang2 zidane Islam, dia leh kat zidane terrorist. Bangang!!! Mmg patut pun dia kena tanduk ngan zidane.

Walau ape pun, TAHNIAH kepada pasukan italy atas kemenangan malam tu... Tp kemenangan dia xdpt bt aku 100% gembira disebabkan kejadian tu... To zizou... perjuangan dia dlm bidang ni tetap akan dihargai sampai bile2 walaupun dicemari dgn kes ni.... Tahniah kepada Zidane sbb memenangi anugerah "2006 Golden Ball"....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...