.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Thursday, May 18, 2006

mari buang masa...

Hari ni office hour aku dihabiskan dgn bt keje yg xde paedah. Bosannye bile xde keje nak buat ni. Dr pagi td aku asyik la surfing, update blog, chatting dan tahpape lagi yg aku sniri xsedar ape yg aku buat. Tibe2 tgk dah lunch time. Giler ah. Pastu ptg ni keje aku lak bace blog org. Mcm addicted la pulak aku bace blog si faizalfarah tu ha. Ni si Ain Adilla la yg kenalkan kat aku nih. Klaka giler (walaupun ade gak sket2 entry yg agak xsnonoh). Tp mmg menghiburkan lah...

Ni pun skang ni tgh chatting lagi dgn si Ain. Adui ain... xde org lain ke dlm dunia ni ha? Asyik2 muke ko jek kat ym tuh... huhu... pastu menambah dose la pulak... asyik bergosip sambal blacan jek xabis2... huhu... Jom ain... sambung gossip lagi...

6 comments:

Anonymous said...

aha..la olin..boring kan menjak 2 nie..meh la kite membace blog2 org lain sambil tersenyum2 kambing..hehhe

Puan Olynn said...

kambing senyum camne ek ?

AJ said...

cobe akak balik umah, tengok kat cermin pastu senyum!!!! huh......... TU LA KAMBING NYA!!!!
muahahhahahaa.........

Puan Olynn said...

laa... cermin tu kambing ke ? bukan la jean... kambing yg duk kat umah ujung kat tmn sri tanjung tu... umah yg kat ngan simpang tu... huhu...

engkuShay said...

nek..tumpang lalu..uii..da pndai pening2 cam pezal lak type entry wane warni! wee~!akhirnya gwe bjaya mmboatkan lo ktagih! tp cyap la promosi name laknye ek..meshti ain konpius kan?! hakhak! syhhh..;p

Puan Olynn said...

ni mesti si ain ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...