.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, May 10, 2006

Aksi Tasya...

kat JJ Melaka
kat Times Square
Ni la dia gambar latest tasya. Gmbr yg atas tu masa kat Food Court JJ Melaka. Masuk2 je dh nmpk menatang mickey tu... Si caca pun pelagi... terkedek2 la dia berlari ke arah mende tu... & terkial2 la dia nak memanjat. Bile org xbg dia nangis. Geram tul. Gmbr yg kedua lak mase kat Times Square, KL. Jalan2 masa cuti 1 Mei ari tu. Punye la 'gayat'nye dia naik keta tu. Bile bawak masuk kedai je dia bantai melalak. Nak suh keta tu bergerak sepjg masa. Hangin... hangin... "Tasya, mama penat tau x ?"... hmm... nasib baik la anak aku... kalau anak org lain mau aku lempangkan aje... huhu... Isy... Diam xdiam dah besar dah anak aku ek... Semoga dia jadik anak yg solehah, bijak & mendengar kata... aminnn....

4 comments:

The Lock said...

takpe olin... biar aku tolong lempangkan sebab bukan anak aku... bleh gitu... muahaha...

Puan Olynn said...

huhu... aku lempang anak ko la pastu... hehhe...

AJ said...

aduiii...pe laaaa mian lempang lempang nie!!!

meh laaa kiter lempang kan, pastu korang leh lempang anak kucing kiter nie yg ader kat umah!!

x pun, lempang je anak anjing kat umah adik kiter nie huh!!! Nak!!!!! "P

Puan Olynn said...

alah... setakat anak anjing ngan anak kucing tu... kite jentik je idung dia... huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...