.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, April 26, 2006

Azlin, your true color is Blue!

Take this test at Tickle


Your true color is Blue!
You're blue — the most soothing shade of the spectrum. The color of a clear summer sky or a deep, reflective ocean, blue has traditionally symbolized trust, solitude, and loyalty. Most likely a thoughtful person who values spending some time on your own, you'd rather connect deeply with a few people than have a bunch of slight acquaintances. Luckily, making close friends isn't that hard, since people are naturally attracted to you — they're soothed by your calming presence. Cool and collected, you rarely overreact. Instead, you think things through before coming to a decision. That level-headed, thoughtful approach to life is patently blue — and patently you!


What's Your True Color?

Brought to you by Tickle

Monday, April 24, 2006

Generasi ke-2 cosmo...

Tahniah kepada Linda & Md Noor atas kelahiran cahaya mata sulong mereka pada 23 April 2006 jam 6.15 pagi....
Tak sangke lak leh tercepat linda bersalin. Dan satu lagi tak sangke... leh pulak kuar baby Boy... hehe... Tahniah skali lagi Linda...

Thursday, April 20, 2006

Naper anak aku takut ngan amin ?

Smalam bwk caca g cosmo. Lame dah xbwk dia. Perghh... tensen aku. Asyik la melekat kat aku. Takut org lak dia. Geram tul. Lagi2 bile dia nampak amin. Cam nampak hantu. Melalak sakan dia. Mcm kena pukul lak. Sian aku tgk. Dia punye muke tu cam menagih simpati je tgk aku smalam... mcm nak suh aku halaukan amin kuar kot... (huhu). Sian anak aku... heheh....

Monday, April 17, 2006

Pesta Malam Indonesia

Pergh... cane la si Boi ni leh g tgk konsert dewa & gigi x ajak aku ni ? Jeles tul la. Hangin.. hangin... Si boi kate... best giler dewa & gigi nyanyi live. Mmg enjoy la walaupun terpakse berebut ngan indon2 seme. Huhu... Tp indon2 tu seme betul2 mengganas la... Dia pecahkannye pagar masa konsert tu... Tp yg bestnye disebabkan diorg pecahkan pagar la boi dpt g kat dpn stage. Punye la bangge dia dpt tgk ahmad dani dpn2.. eleh... dpt tgk lubang idung ahmad dani pun nak eksen... bla laaaa!!!!(Uwaaaaaaaaaaaaaaaa!!! bengang sebenarnye...!!!)
** nanti kalau ade gambo mase dia g konsert tu aku update kat sini...

Thursday, April 13, 2006

Mini Gathering

Setelah dikaji pro & kontra... ni la keputusan akhir utk mini gathering kite... (lps ahli2 lembaga pengarah bt meeting tau... ). So, sesaper yg xstuju tu sila bagi cadangan yg bernas. Jgn ckp xstuju jek... tp xde cadangan. Atau xstuju, tp cadangan xbernas dan xleh diterimapakai... ok ? Kerjasama semua amat dihargai...



Sila klik sini jika poll di atas tidak keluar atau lambat sgt nak load...

VIdeo caca

ni testing je ni... tgk jadik ke x... (alamak.. suara aku jek kuat... huhu)

Wednesday, April 5, 2006

dealova - video klip

pergh... fanatik giler aku ngan lagu ni... huhu...

Rindunye kat anak mama...

Ari ni xbalik lunch. So, xde la jumpe caca t'hari tadi... Alamak... rindunye... xsenang rasenye ati ni. Asyik ingat dia jek... Uwaaaaaaaaa!!!
Aku xnak balik ari ni bukan ape. Sian kat dady asyik la ulang alik amik aku kat opis. Sbb skang ni keta xde. Laki aku gune. Skang ni asyik ujan jek. Xkan la nak biarkan je dia ulang alik melaka-muar naik skuter tu jek. Zalim sgt la aku. Xpe la... ade rezeki nanti ingat nak beli je keta yg murah2.. saje utk dia bwk g keje... (tp bukan aku beli la... dia yg beli... huhu)
Boring aaa sejak dia keje melaka ni. Masa terhad. Ptg2 dah xleh nak bawak caca jln2 kat tanjung lagi cam dulu... Xbest. Tp xpe... syukur... nasib baik dia xkena transfer kajang ari tu...

kat kfc
kat umah
kat food court j.j
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...