.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, March 13, 2006

Gathering (Bg feedback pls...!!!)

Geng... tadi kite ada bincang ngan Lock, Zai & Hadzri pasal gathering. Ni seme idea lock la... tibe2 dia kate dah lame xjumpe kawan2 seme... So, kitorg pun mule la terpk... ape kate kite seme g bercuti ramai2 ? Weekend ke... Mesti best kan. G la... Batu Layar ke... PD ke... Cherating ke... Mane2 la.. Pegi dlm 2 hari 1 malam ke... xpun kalau budget lebih, buat 3 hari 2 malam. Mesti best kan. Dah lame x berkumpul ramai2. Lagi satu... dpt gak kite mengeratkan lagi silaturrahim antara kite..


Ni bukan cadangan suke2 je ni... Hopefully jadik bende ni... Harap sangat participation dari seme org. Tarikh & tempat lum tentukan lagi sbb nak pastikan dulu seme org leh participate. Lg satu ttg tarikh tu pun nak kena pk linda gak... Maybe kite boleh buat lps dia abis pantang ke... Sian lak dia nanti xdpt nak join. Ye x ? Lagipun, sementara linda beranak tu... (huhu) leh la kite seme kumpul duit utk trip kite nanti...


So, kat sini kite nak mintak kejesama seme org utk bg cadangan tempat dulu... Trip ni bukan utk kite2 jek... utk lecturer2 cosmo yang ade skang skali. Niza, Dilla, Kiah, Azali, Zaki... jom la join skali. Leh kite berkenal2an dgn lebih mesra lagi... ;)


So, geng... amacam ? Ada berani ???

18 comments:

yan said...

ok gak tp jgnlaa g jauh2..and jgnla g lama2..kalo tunggu linda lps bersalin? tu bila? agak2 bila t..kita tryla g dekat2 dulu....dah ok barula g jauh2..amacam?

The Lock said...

yg tak jauh? hmm... sejauh mana yg ko bleh pegi yan?

Puan Olynn said...

ha'ah... dekat tu katne. Bg la cadangan. Nak g balik ari ke... nak tido sana smalam dua ke... cane ?

yan said...

alaa g laa dekat2 cam sagil ke atau gunung apa yg kluang tu?..tmpat yg jauh x jauh sgtla..he..he..blk ari..Bila ok, baru kitag yg jauh2 dulu..amacam? ikut korangla..Eh..blh bw famili x?

lia puteri said...

kak olynn....

nak ikut...:D

The Lock said...

laa... gunung ke? sempit laa... kitorang cadang kat pantai2 ke...

memang la suruh bawak family... yg bujang pun bleh bawak family. family belah awek ke pakwe ke pun bleh... ye tak olin?

yan said...

kalo nak pantai, g la pantai yg dekat2 dulu cam kat melaka ke?Ermmm blh?

The Lock said...

boleh je... tp ikut apa kata survey...

Puan Olynn said...

family belah awek atau pakwe ? huhu... boleh... seme pun boleh... nak bawak family jiran pun xpe...

eh yan... balik ari xpenat ke ? Tido la 1 mlm ke... baru la rileks. OK x ?

AJ said...

jom pi CHINA!!! SYOKKKKK!!!!!! :)

The Lock said...

eh...jean. tak makan ubat eh..?

AJ said...

kiter sihat2 belaka ler!! naper? x suke ek China..mmm...k laaa... Hong Kong laaa cmtu?? k x?? :P

ader sotong Hong Kong yg paling beso kat cana laaa!!!!!!

Puan Olynn said...

eh budak jean ni... hang nak tanggung segala perbelanjaan ke budak nyonya oii...??

AJ said...

hehhe..tanggung makan sotong bakar!!!! hehhehe...kiter nampak kat tv! besor!!!!!!! nyum...nyum...:P

aniza said...

kalo nak gi cherating..o'ooo i like..

tp kalo kak yan nak gi dekat tu, gi pangkalan balak kat melaka jela, PD i dah buhsan..hu huu

pastu kena tido laa, at least 1 nite beb..br besh leh wat bbQ pastu wat unggun api, buat olin panggang ker..haha! ok?

Puan Olynn said...

tau la kite ni best... tp jgn la sampai nak panggang... I xrela u... huhu...

Tul la... tido 1 mlm best gak. Leh bt bbq... nyum nyum...

snowwhite_girlz said...

Cik olynnnn......
Nak ikut......nak bagi cadangan leh.....Kalo ada yg nak pegi Batu Layar...ada tempat penginapan free...so save buget...

Puan Olynn said...

ha ? tmpt penginapan free ? saper nak sponsor ? murni ke ???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...