.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, March 29, 2006

dealova ?

DEALOVA by ONCE

aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu
aku ingin menjadi sesuatu yg mungkin bisa kau rindu
karena langkah merapuh tanpa dirimu
oh karena hati tlah letih

aku ingin menjadi sesuatu yg selalu bisa kau sentuh
aku ingin kau tahu bahwa ku selalu memujamu
tanpamu sepinya waktu merantai hati
oh bayangmu seakan-akan

kau seperti nyanyian dalam hatiku
yg memanggil rinduku padamu
seperti udara yg kuhela kau selalu ada

hanya dirimu yg bisa membuatku tenang
tanpa dirimu aku merasa hilang dan sepi...

Lagu ni best. Aku dah dgr lagu ni more than 20 times a day... Very nice melody & lyric... Sejuk hati dibuatnye...

7 comments:

Cikgu Ita said...

kite pun suka lagu nih!!!! kite ni mmg same taste lah kak olynn!!! hahahehe

Sesompok said...

Tak best pun.. hehehe... dah berapa kali aku tak dengar..walaupun aku lom mendengarnya.. kih..kih..kih... olin... tasya dah kawin yer...??? benci lah.....hehhe

Puan Olynn said...

giler ko... yg ko benci apesal ? Ko irfan ke ?

Ita, tul la.. kite ni same taste la... (jgn bab laki pun same taste sudah... huhu)

AJ said...

uwekkkkk....nak termuntah dengor sama taste nie la!!! eeee..... geli!!??

Sesompok said...

Ha'ah ler.. geli ketiak sama bulu lutut aku... kih..kih..kih...nyonya,dah nak termuntah2 ker... ha..haa... saper buat... hehehehe...

Puan Olynn said...

hah ??? Muntah ? Sensasinye citer ni... huhuhu...

AJ said...

SETUJU!!! SETUJU!!! best gilossssss tahap gunung Ledang!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...