.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, March 29, 2006

dealova ?

DEALOVA by ONCE

aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu
aku ingin menjadi sesuatu yg mungkin bisa kau rindu
karena langkah merapuh tanpa dirimu
oh karena hati tlah letih

aku ingin menjadi sesuatu yg selalu bisa kau sentuh
aku ingin kau tahu bahwa ku selalu memujamu
tanpamu sepinya waktu merantai hati
oh bayangmu seakan-akan

kau seperti nyanyian dalam hatiku
yg memanggil rinduku padamu
seperti udara yg kuhela kau selalu ada

hanya dirimu yg bisa membuatku tenang
tanpa dirimu aku merasa hilang dan sepi...

Lagu ni best. Aku dah dgr lagu ni more than 20 times a day... Very nice melody & lyric... Sejuk hati dibuatnye...

Monday, March 13, 2006

Gathering (Bg feedback pls...!!!)

Geng... tadi kite ada bincang ngan Lock, Zai & Hadzri pasal gathering. Ni seme idea lock la... tibe2 dia kate dah lame xjumpe kawan2 seme... So, kitorg pun mule la terpk... ape kate kite seme g bercuti ramai2 ? Weekend ke... Mesti best kan. G la... Batu Layar ke... PD ke... Cherating ke... Mane2 la.. Pegi dlm 2 hari 1 malam ke... xpun kalau budget lebih, buat 3 hari 2 malam. Mesti best kan. Dah lame x berkumpul ramai2. Lagi satu... dpt gak kite mengeratkan lagi silaturrahim antara kite..


Ni bukan cadangan suke2 je ni... Hopefully jadik bende ni... Harap sangat participation dari seme org. Tarikh & tempat lum tentukan lagi sbb nak pastikan dulu seme org leh participate. Lg satu ttg tarikh tu pun nak kena pk linda gak... Maybe kite boleh buat lps dia abis pantang ke... Sian lak dia nanti xdpt nak join. Ye x ? Lagipun, sementara linda beranak tu... (huhu) leh la kite seme kumpul duit utk trip kite nanti...


So, kat sini kite nak mintak kejesama seme org utk bg cadangan tempat dulu... Trip ni bukan utk kite2 jek... utk lecturer2 cosmo yang ade skang skali. Niza, Dilla, Kiah, Azali, Zaki... jom la join skali. Leh kite berkenal2an dgn lebih mesra lagi... ;)


So, geng... amacam ? Ada berani ???

Wednesday, March 8, 2006

Blaja & ajar photoshop

Ni je la yg mampu aku hasilkan... uwaaa... naper la aku yg kena ajar photoshop lak ni ????
p/s : kak zarul.. komen... (huhu)

Monday, March 6, 2006

Sian anak mama...

Weekend ari tu hubby aku g Tioman. Org yg paling merana skali ialah Caca. Dia mmg manje ngan papa dia... Syian sgt tgk dia. Tercari2 papa dia. Asal bunyi pintu je dia jengah. Slalunye bgn tido dia mesti kejut papa dia. Skali tu ari Sabtu tu dia bgn tgk papa dia xde. Dia cari keliling pastu dia termenung. Syahdunye hati ni... Kesian. Bile org dengki dia sket, dia ingat papa dia (sbb papa dia kan suke dengki dia). Skali bile toleh tgk bukan... frust muke dia. Yg papa dia lak, xreti2 nak call anak tu... Mlm tu bile aku call, pass kat caca suh ckp ngan papa dia. Bile dgr je suare papa dia, terus la dia menangis. Ya Allah... touching nye... Xpuas nangis, dia amik hset aku tu, dia cium... Kononnye cium papa la... Aku tgk, aku lak yg nak nangis. Siannye anak aku... Hmm... baru la papa dia sedar betapa merananye anak dia bile dia xde... Siang tu aku suh ckp ngan caca dia xnak...

Friday, March 3, 2006

Ujung minggu yang membosankan...

Aku tau... weekend kali ni mesti jadik weekend yg paling membosankan dlm idup aku. Manetaknye... hubby aku kena g leadership course kat Tioman. Ayo... xsenangnye ati ni dibuatnye. Naper la company dia buat kursus kat tmpt2 peranginan ni ? Tensen tul aku. Dah le xleh bawak family. Kedekut giler la Berjaya Group ni. Same je cam Cosmopoint. Dah le aku ngan caca kena tinggal. Hangin tul.
Pagi2 lagi tadi dah antar hubby aku kat bustand. Bas kul 8 pagi. Dia kena berkumpul kat JB dulu. Then baru bertolak ke Mersing. Hmm... sedeynye hati ni... xtau nak ckp. Nak nangis, segan. Terpakse la tabahkan ati gak... Uwaaaaaaaaa.... (ni nangis dlm ati ni... hehe)
My God... 3 hari ? Hmm... ape la aku nak buat tanpe suami tersayang kat sisi ek ? Dah le ari cuti. Mati kutu la aku kat umah. Nak jalan pun xde mood sbb dia xde... Tp xpe... aku ade kan jugak mood ni. Dia berjalan, apesal lak aku nak duk umah bersedih ? Gilo ko ? Huhu... Sok ajak mumy g jalan2 lah.
To papa... sorry la yek... mama ngan tasya g jalan2 dulu... heheh... jgn jeles tau..!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...