.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, February 22, 2006

Tlg!! Privacy aku dicabul !!!

Ari ni dgn jayenye aku dah bgtau student SLG aku pasal blog ni... Maka secara xlangsung, ni le last day url blog aku http://mytasya.blogspot.com. Ptg ni gak (lps abis kelas) aku nak tukar url blog aku... Semenye atas sebab2 privacy aku yg dah diganggu oleh budak2 kelas Nadia... Geram tul la.. cane la diorg leh jumpe blog aku ni. Hangin... hangin... Pastu gunekan lak blog aku utk tujuan yg xde kene mengena ngan aku. Ade ke nak komplen management cosmo, tulis kat blog aku. Sakit tul ati ni... Salah channel dik oi... Kalau nak komplen... tu ha... talian bebas tol tu ade. Kan poster berlambak kat dinding cosmo tu...

Utk student SLG aku... happy surfing... ni le satu2nye hari awk seme dpt tgk blog saye... ;p

2 comments:

AJ said...

hehhe...dah muke akak cm mmg sesuai tok bebudak paskan "complain"... nak cm ner??hehhe...ala...akak mintak je Angelina Jolie ciplak tu buat satu blog....abis citer... :P

Puan Olynn said...

x sesuaiiii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...