.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Friday, February 24, 2006

Ni baru betul melampau...

Sakit ati la... pagi2 dah sakit ati...
Tadi tah cane leh tergerak hati nak check history kat IE pc aku kat kelas 0402 ni...
Perghhh... hangin!!!
Punye la berlambak porn site...
Saper la punye BANGANG bukak laman web xsnonoh ni ?
Gune PC aku lak tu...
Suwey tul!!!
Aku check tarikh & masa dia... ari Rabu ari tu, dlm kul 5 lbh hingga 6 lbh.
Saper punye keje ek ?
Ni tah kali ke berapa aku jumpe url laman web xsnonoh...
Ari tu laman web gay... pun ptg gak... lps aku abis kelas...
Tp yg ari rabu ni mmg terlalu byk la laman web lucah yg dia bukak...
SI** punye org... (haa... kan aku dah maki...)
Aku mmg betul2 hangin la skang ni...
Kalau aku tau saper yg bukak skang ni... mmg aku ludah la muke dia...
Mmg HINA giler la saper yg buat keje ni...

7 comments:

The Lock said...

ko install software utk remote jee... bleh view sape yg bukak.

AJ said...

hehhe...cian akak, bg je tamparlogy...x cukup tangan @ kuat, pinjam je pistol pak guard baru kat bawah tu!!

Puan Olynn said...

remote tu masa dia tgh bukak kite blh tgk kan... tp diorg bukak mase aku xde... dah balik... leh ke ?

snowwhite_girlz said...

hehehe.....siannyer cik.....kalo sy kena...suwey 44 hari.....pagi2 tu...rezeki terkandas,sabola cik....tu sume lumrah dalam hidup...
Nie saya punya blog yg baru:http://snowwhite-girls.blogspot.com sy ada tulis artikal kat situ,kalo cik ada pandangan or nasihat sila la komen ye....tata...

The Lock said...

suruh org lain tengokkan laa...

Puan Olynn said...

eh alamak... cane lak murni leh tau blog baru kite ni... huwaaaa... ala murni... jgn kasik student lain tgk aaa.... huwaaaaa... terpakse la aku tukar lagi url aku nmpknye...

snowwhite_girlz said...

alaa....relexla cik.....sy berjanji bahawasanya saya x akan kasi tau orang lain blog cik k....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...