.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Thursday, February 16, 2006

Apabile Olynn mengajar SLG...

- - If we never experienced failure, we would never appreciate success - -


Apesal lak aku g tulis kate-kate ni ek ? Saje je sebenarnye. Tgh xde keje. Nak update blog tp xtau nak tulis ape. Tu la hasilnye... hehe...

Alamak... budak2 kelas aku tgh bertungkus lumus membuat resume & cover letter. Aku xtau nak buat ape. Nak turun malas. Kelas ni punye la tinggi. Kat tinggat 4. Malas tul nak turun naik tangga. Turun tu rajin la... tp nak naik balik tu yg malas tu. Penat. Graviti kat cosmo ni kuat sgt. Dah le rase berat sgt badan aku ni. Huhu...

Ari ni hubby aku kena g JB. Meeting lak. Ari tu baru je ikut dia g JB. Third interview utk naik pangkat ke jawatan Field Manager. Alhamdulillah... insyaallah ade rezeki aku & Tasya nanti. Mudah-mudahan rezeki aku sekeluarga tahun ni bertambah murah. Aminn....

Tadi sebelum dia bertolak, mcm2 aku pesan kat dia. Aku rase aku la isteri yg paling banyak pesan, isteri yg paling cepat risau... hehe... Mcm2 la aku punye pesanan penaja... daripada jage diri baik2 sampai la belikan aku tahu bakar sblm balik nanti... hehe... Mcm2 kategori pesanan aku... Agak2 laki aku bosan x ek dpt bini cam aku ni? Ala... dia patut bersyukur... aku pesan pjg2 sbb aku sayang dia. Kalau aku dah xpesan tu maksudnye aku dah ade org lain la tu... Dah xheran kat dia lagi... Tul x ? Tu la alasan yg aku bagi kat dia bile aku pesan pjg2 tadi.. Logik gak alasan aku ni... huhu...

5 comments:

Sesompok said...

Ha'ah olin.. aku pun doakan laki kau dapat naik pangkat... nanti boleh ko buat OPEN HOUSE kan..kan.kan....

AJ said...

mak aiiii...bukan main lagi panjang alasan yg diberikan oleh k olin nie just tok beli tahu bakar je!!!!!!!!!!

yan said...

ermm x abis2 si hazdri...atie dah ada apa2 x? he..he..

Puan Olynn said...

diam la jean.. kite ni isteri solehah.. jean ape tau... huhu...

Puan Olynn said...

tah hadzri ni... cpt la... kitorg seme tunggu ni... Bile nak bertige ??? Cukup2 la honeymoon tu... Tambah2kan le umat Muhammad... hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...