.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, January 4, 2006

PERINGATAN : Artikel di bawah mengandungi bahasa yang tidak ditapis. Sila bawa penapis sendiri...

Rasenye dah lame sgt xupdate blog ni. Bukan ape... xtau nak citer ape + xsempat. Biase la.. kan ke ujung semester. Dengan presentation projek, dgn outcome yg nak kena siapkan. X kang ade la yg 'kaki kipas' kat bawah tu ngadu kat Tn Aji... Bengong!
Keje kat cosmo skang ni mcm makin membosankan aje. And rasenye seme org setuju kalau kite kate, sebab dia ialah "SI ANGELINA JOLIE CELUP" kat bawah tu. Dah le perasan bos, suke ngadu yg bukan2... kaki ngampu bos lak tu. Kalau dia xde, sure cosmo kembali best cam dulu.
[Peringatan : ayat berikut adalah di dalam kategori 18SGX. Jika anda berumur di bawah 18 tahun, sila skip ke perenggan berikutnya... terima kasih]
"Woi!!! Ko ingat ko bos ke ? Bla la wei... Bukan ko yg byr gaji aku la bodo. Aku sepak b***** ko kang baru ko tau!!! Bangang punye org!! Ingat kitorg kat atas ni duk goyang kaki ke ? Lain kali, otak tu letak la kat kepala... Yg ko letak kat tempurung lutut pesal ? Menyusahkan betul!!"
Padan la muke dia kena maki ngan 'Gangster bilik lecturer' (hehe... sori Dilla) ari tu... Mmg puas ati la bile dengar Dilla citer ari tu. Best giler. Syabbbassss Dilla... Huhu...

11 comments:

zAi....ibu of aLiFf , aInNa and aQiM said...

fuyooo olin..bahasa ....wa tabik la sama lu...hehehheh,.......utk pompuan sorang tu mmg she deserved..

Puan Olynn said...

teruja x dengan ayat kite ? huhu...

zAi....ibu of aLiFf , aInNa and aQiM said...

teruja tahap cipan la olin..hehehehhe...kamon bebeh..yeehaaaa.......tapi kan lagi best kalau dapat buat live statement yang bold merah tapi kecik..tapi nape kecik ekk..malu ke?,...uhuhuhuhuh

AJ said...

apa...apa...citer nie??? alaa...cobe citer from A-Z!!! mesti syok dengar!!!! citer!!! citer laaaa!!!!!!!!!!

Puan Olynn said...

kite low profile la zai... hehe...

Cikgu Ita said...

tak lengkap lah kak olynn perenggan tu tanpa perkataan bullsh**!!!!!.....heheheh

Puan Olynn said...

eh... tu statement dilla la...

The Lock said...

uiiii... citer best nihh.. saper pompuan tuh? aku kenal ke?

Sesompok said...

hahahahaakkkkk tuiiiihhh......
hehe..sabo olin.. sabo... ko biasanya kalau marah2 kan bukan makin lawa. makin huduh ada ler.. hehehe... bukan dulu2 kalau ko marah2 cam tu ko banje aku KFC ker..?? kan.. kan... banja aku yer.... yeah222222.....

AJ said...

bagus punye komen sesompok!!! banjer kiter sekali!!!! yeah...yeah...yeah...

Puan Olynn said...

ape banjer2 ?

Ala lock... ko mmg kenalnye org tu... huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...